O gălăţeancă, iubita unui pui de lăutar

O gălăţeancă, iubita unui pui de lăutar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Umblau ţâţele ca mâţele prin oraş”. N-am spus-o eu, ci Agentul VIP Cristi Brancu, care a apelat la o asemenea „licenţă poetică” după ce a văzut apariţia mai mult decât flu-flu a Roxanei Vancea, fosta vecină a lui Răzvan şi Dani. Ca să fiu elegantă, o să vă spun că ţinuta junei ar fi fost perfectă pentru plajă, unde nu e nicio problemă dacă ţi se vede slipul la orice pas, prin despicătura rochiei, şi unde sânii se pot zbuciuma nărăvaşi dornici să facă topless. Nu era însă cazul Roxanei, care avea o rochiţă pe sistemul unde nu era decoltată, era despicată, prin buricul Bucureştiului, croită parcă special pentru paparazii în căutare de subiecte voluptoase, de vară.

* Lăutar, nu manelist! Nu săriţi să daţi cu piatra, pentru că e vorba de Fulgerică, alias Fulgy, băiatul Vioricăi şi al lui Ioniţă de la Clejani. După cum vorbesc părinţii lui pe la televizor, ai zice că Fulgy e încă la vârsta şpilhozenilor, dar uite că lui îi dau deja tuleiele de mult. La cei 17 anişori, puiul de lăutar are deja iubită, după cum urlă tabloidele, o brunetă frumoasă, originară din Galaţi. Nu vă faceţi griji că-i face freza „periuţă” mama Viorica, pentrui că, din câte se pare, cântăreaţa a cunoscut-o deja. Deci treaba pare serioasă. Să fie într-un ceas cu lăutari!, zic eu.

* Dar unde dragoste nu e, dictatură să fie. Păi cum altfel dacă a ajuns bietul cântăreţ Gheorghe Gheorghiu pe lista celor mai fioroşi dictatori ai planetei! După cum am aflat de la România Tv, Gheorghe Gheorgiu a ajuns într-un calendar din 2012, realizat în Kenya, poziţionat fix în linia întâi, între Adolf Hitler şi Muammar Gadafi. Drăguţ, nu? Între atâtea mutre rase şi frezate, iaca şi Gigi al nostru cu pletele curgându-i pe umeri şi privirea de trubadur înamorat. În locul lui trebuia să fie, cel mai probabil, Gheorghe Gheorghiu Dej, dar, din câte se pare, editorii calendarului s-au mulţumit cu prima poză care le-a ieşit în calea mausului pe internet. Iaca, Dorel a ajuns şi-n Kenya.

Citit 2160 ori Ultima modificare Marți, 15 Iulie 2014 17:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.