Guţă şi câinii de aur

Guţă şi câinii de aur
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Manelismul ajunge la un cu totul alt nivel! Nicolae Guţă a prestat la o nuntă, unde până şi căţeii invitaţilor aveau la gât lanţuri de aur. Nunta era organizată de o anume doamnă din înalta societate, Aurica Mondiala pe numele său de scenă.

* Ruşinicăăă! După condamnarea neprihănitului mogul Dan Voiculescu, au început să iasă la iveală mizeriile de sub preşul Antenelor. Astfel, aflăm că cei de la Antena au plătit timp de opt ani de zile o sumă infimă pentru închirierea unui spaţiu colosal, cel al fostului cinematograf Excelsior, acolo unde sunt filmate emisiunile Acces Direct şi Sinteza Zilei. Spaţiul îi aparţine Regiei Autonome a Distribuţiei şi Exploatării Filmelor "Româniafilm" - Filiala de Exploatare a Filmelor Bucureşti (RADEF). Aceasta le-a oferit celor de la Intact spaţiul respectiv cu o chirie comparabilă cu cea a unei garsoniere: 650 de dolari pe lună. Practic, cu 30 de secunde de publicitate la Sinteza Zilei se putea acoperi întreaga chirie lunară. Păi e frumos, măi deontologilor?

* Sindicatele conduc televiziunea publică. Cum acestea nu s-au prea înţeles cu conducerea TVR, există posibilitatea reală ca unul dintre cei mai mari mâncători de bani publici să îşi închidă porţile. "Dacă nu se întâmplă nimic şi rămânem doar aşa să ne acuzăm unii pe alţii, la primăvară se închide TVR. Nu va putea supravieţui financiar. Orice scamatorii sau îngăduinţă am avea de la un guvern sau altul, se închide. Lucru cu care sunt de acord, dar să o deschidem după o lună, cu o nouă schemă, cum s-a întâmplat în Grecia şi în alte ţări. Dacă nu găsim cu sindicatele un mod de a dialoga şi de practica soluţii economice, nu văd nicio ieşire. Cred că ultima discuţie între liderii sindicali la care a participat şi domnul Dumitru Costin (preşedintele Blocului Naţional Sindical, n.r.) să fie de bun augur şi să trecem spre soluţii, nu înspre confruntare", a spus Stelian Tănase, potrivit mediafax.ro.

CITEŞTE ŞI: Vai de căzătura mea!

Citit 965 ori Ultima modificare Vineri, 29 August 2014 00:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.