Vai de căzătura mea!

Vai de căzătura mea!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bombă în televiziune! Solcanu şi Şişcanu, cel mai nou cuplu tv! Cu ei ne trezim din 1 septembrie, la "Draga mea prietenă", de la ora 10.00, pe Kanal D. Acum, trebuie să explicăm şi cine sunt cei doi. Solcanu vine de la Acasă TV, acolo unde şi-a exprimat cât se poate de clar preferinţele sexuale. Pe de altă parte, Şişcanu este nimeni alta decât consoarta lui Mădălin Ionescu. Singura mea nelămurire este următoarea... oare după ce vor împărţi platoul emisiunii, cei doi îl vor împărţi şi pe Mădălin? Şi dacă da... cine va fi prietena?

* Ce turnat apă îngheţată în cap? Nu, nene! Katie Holmes şi-a pierdut câinele. Aia provocare la care să achiesezi. Fosta soţie a lui Tom Cruise a anunţat că oferă o recompensă de o mie de dolari pentru cel care va ajuta la găsirea micului Chihuahua, numit Honey, pe care fiica sa îl avea de doar câteva săptămâni. Păi cu banii ăştia, îţi luai un sfert de centrală termică.

* Trăistariu a luat-o razna de tot. Umple facebook-ul de selfie-uri din toate ipostazele. "Am ajuns să mă-ntreb chiar şi eu... de ce-mi fac atâtea selfie-uri şi le pun pe Facebook! Răspuns: m-am făcut prea frumos de-o vreme. Nici oglinzile nu rezistă în fatza frumuseţii mele", a scris Traistariu pe Facebook. Eu cred că nici un psihiatru nu ar rezista în faţa bolii lui, dar asta e o cu totul altă discuţie.

* Ştire de ultimă oră. Simona Traşcă şi-a spart nasul în Deltă. Da, ştiu la ce vă gândiţi. Şi eu am crezut că blondina o fi dat peste vreun buric ceva mai metalic, dar lucrurile nu stau tocmai aşa. Simona Traşcă, alias “Pamela de România”, a trăit clipe de coşmar, zilele trecute, în Deltă. Blonda a căzut de pe colac şi şi-a spart nasul pe care îl operase doar de câteva luni. La scurt timp după căzătură, Simona s-a învineţit sub ochi, semn că lovitura a fost destul de puternică. Buun, acestea fiind spuse, îi urăm toate cele bune şi să nu mai aibă parte de încă o căzătură. Parcă ar fi prea multe.

Citit 1396 ori Ultima modificare Miercuri, 27 August 2014 16:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.