Asistente penal de sexy şi un organ canin ultragiat

Asistente penal de sexy şi un organ canin ultragiat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dezbrăcate "la negru". Mişcări lascive, atingeri insinuante, picioare lungi, dezgolite şi depărtate incitant, posterioare unduindu-se frenetic, sâni uriaşi decoltaţi ostentativ, trupuri cambrate provocator şi buze pline zâmbind erotic. Cunoaşteţi deja stilul de "dans de împerechere" practicat de asistentele păcătoase Ana Mocanu şi Loredana Chivu, în emisiunile lui Dan Capatos. Numai că nu mă aşteptam să dau peste sexualitatea lor debordantă la România Tv, în miezul zilei! Uite că am dat, într-o ştire care spune că junele ar putea ajunge pe mâna procurorilor. Dar nu în felul în care şi-ar dori, poate, ele.

CITEŞTE ŞI: Casă de piatră şi divorţ fericit!

Ana şi Loredana, dar şi alte colege de breaslă mai puţin norocoase, Denisa Biţă şi Raluca Dumitrescu, sunt implicate într-un scandal cu acuzaţii de muncă la negru şi evaziune fiscală, unde prejudiciul se ridică la peste un milion de euro! De fapt, tot ce făceau junele fără inhibiţii era să îmbrace costumaţia furnizată de nişte firme, fără documentele necesare. Într-un fel e de înţeles: ce denumire s-ar fi putut găsi pentru impresia de haine furnizate?! Păi şi goale puşcă ar fi arătat junele mai decent decât cu acele „costumaţii”. Iaca am trăit s-o aflu şi pe asta: Ana şi Loredana se dezbrăcau la negru! Şi fără acte! Grav! Iar între noi fie vorba, jurnaliştii România Tv au prelungit cam mult imaginile de acoperire cu dansul sexual al asistentelor. De ce oare?

* Să nu înjuri câinele! Câinele jandarm! Tot la România Tv am aflat că un suporter a fost amendat pentru că a înjurat “organul canin”! Speriat de lătrat, omul a lăsat să-i scape un îndemn cu conotaţie de sex… oral, la adresa patrupedului. A fost, însă oprit, legitimat şi amendat cu 200 de lei pentru că “a adus jigniri organului canin”, înjurătura fiind trecută şi în procesul verbal. Într-o postare mucalită pe Facebook, suporterul se bucura că n-a mieunat către câine, că sigur primea interdicţie de a mai intra pe stadion pentru „instigare la violenţă”. Ultrajul ca ultrajul, bine că n-a fost acuzat de incitare la zoofilie!

CITEŞTE ŞI: Verighetele, între două silicoane

Citit 1780 ori Ultima modificare Duminică, 05 Octombrie 2014 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.