Ba a noastră e mai roz!

Ba a noastră e mai roz!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ştire de maximă importanţă pentru lumea mondenă. Fosta doamnă Columbeanu, actuala doamnă Gabor şi viitoarea doamnă Mr. Pink s-a ales cu un nou dormitor! Bineînţeles dormitorul este ataşat la o vilă, cu o valoare simbolică de doar 3,5 milioane de dolari. Dacă viitorul soţ al Monicuţei nu o fi mare în toate, măcar viloiul să fie corespunzător!

* Dacă unii sunt romantici şi-şi iau viloaie-n dar, nu la fel stau lucrurile peste tot în peisajul tv mioritic. Lui Horia Brenciu nu îi prea prieşte experienţa de la Antena 1. Vedeta X Factor a mărturisit, pentru un ziar tabloid, că tocmai s-a despărţit de nevastă. Cam nasol zic, mai ales că doamna Brenciu a adus anul acesta pe lume un copilaş.

* Dacă tot suntem la capitolul dezvăluiri de pe la Antene, şi Dan Capatos a venit cu câteva. Nu a vorbit despre cel dintâi deţinut al ţării, ci despre asistentele sale şi despre lumea în care se învârte. "Nu îmi place să fiu în mijlocul lumii mondene, chiar dacă fac parte din ea, în timpul emisiunii. Dar să fiu şi în viaţa reală, ar fi chiar trist! Lumea aceasta, a mondenităţilor, pare atât de glamour, dar este o mizerie, de cele mai multe ori. Sigur, există şi zonele decente, de lăudat, dar sunt nişte insule într-o mare de gunoi. Prefer să stau acasă, cu familia, să mă uit la seriale TV. Am reînceput să colecţionez viniluri şi să citesc", a povestit Dan Capatos, la Antena Stars. Păi cred şi eu că este uşor să stai acasă cu familia şi să colecţionezi vinuri, când salariul te spală de mizeriile de la muncă.

* Ştire scurtă şi horror! Paula Iacob este tentată de operaţiile estetice! Cel care se va încumeta la o astfel de operaţie va avea parte de reprezentări în instanţă gratis, pe viaţă. O fi vreun estetician care se încumetă?

Citit 1101 ori Ultima modificare Duminică, 19 Octombrie 2014 15:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.