O gălăţeancă, şefă de echipă la MasterChef

O gălăţeancă, şefă de echipă la MasterChef
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ospăţ ca în vremea romanilor. Mâncăi, pofticioşi, gurmanzi, flămânzi şi nesătuli, atenţie la mine! Ce-aţi alege între friptură de mistreţ cu fasole gătită la ceaunul bolborosind la foc de pirostrii şi carne de raţă asezonată cu fiertură de linte şi sfeclă? Mda. Simandicoşii ar opta, pesemne, pentru a doua variantă, în vreme ce tradiţionaliştii s-ar da în vânt pentru mistreţul cu fasole. Chit că fasolea aceea a fost strecurată din zeama originală şi pusă la fiert din nou pe motiv că era potroacă. Dar dacă invitaţii ar fi dacii şi romanii din castrul Porolissum din Zalău? E clar că raţa ar pierde masiv în faţa mistreţului. Şi nu neapărat pe criterii de găteală, ci de gusturi culinare. Cel puţin aşa cred că s-a petrecut marţi seara la MasterChef-ul Pro Tv, când echipa condusă de gălăţeanca Andrea Ionică a fost învinsă de echipa adversara care a gătit porcul, fie el şi mistreţ. Dincolo de dilemele mele privind bucatele antichităţii – am mari rezerve că strămoşii noştri foloseau sosul de soia… trebuie să recunosc că spectacolul a fost pe cinste. Mai ales că în centrul lui s-a aflat singura gălăţeancă rămasă între cei şapte cei mai buni concurenţi de la MasterChef.

* Frumoasă şi talentată. Mă întorc la gălăţeanca noastră şi trebuie să vă spun că e o tânără din categoria rară - frumoasă, deşteaptă şi talentată. Este studentă în anul al treilea la Facultatea de Cibernetică, Bucureşti şi pentru a se înscrie la MasterChef, a renunţat la jobul de operator ghişeu din cadrul unei bănci. A studiat pianul 12 ani şi a luat lecţii de canto, iar timp de opt ani a fost membră în corul Allegria! Deci cântă! Cât despre aspectul fizic, ca să nu spuneţi că sunt subiectivă, o să vă spun că a participat la două concursuri de frumuseţe! În opinia mea, Andreea a ajuns pe nedrept pe muchia de cuţit a eliminării din concurs, şi m-am bucurat sincer că a fost păstrată în emisiune. Merită să-şi împlinească visul - deschiderea unei patiserii. Succes Andreea!

Citeşte şi: Decapitat şi cusut de poala nevestei

Citit 1643 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Decembrie 2014 19:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.