Pupeze în zăpadă

Pupeze în zăpadă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* V-aţi pregătit chiloţii de Revelion? Musai roşii! Oana Lis ni i-a şi arătat! Pe Facebook! Nu, din fericire, nu îi purta, bikinii erau doar expuşi pe masă. Fireşte, o asemenea noutate merita aprofundată, aşa că Antena Stars s-a grăbit să-i ceară amănunte, mai ales că bikinii roşii erau împodobiţi şi cu un şirag de mărgele ataşat de şnuruleţele laterale. Generoasă, Oana a promis că ne postează pe Facebook şi budigăii pe care-i va purta soţul ei, Viorel, în noaptea dintre ani! Nu ştiu ce părere avea domnul Lis despre publicitatea izmenelor lui, pentru că Oana era în oraş, cu prietenele, nu lângă el! Dar din moment ce Viorel şi-a verificat bărbăţia la televizor, ba şi-a făcut şi public numărul de spermatozoizi pe care mizează, nu văd cum l-ar mai deranja o poză cu nişte chiloţi! În fond şi la urma urmei, soţii Lis şi-au spălat rufele murdare în public tot anul şi şi-au zvârlit zoaiele prin emisiuni tv, aşa că, măcar la final de 2014, meritam şi noi să primim nişte chiloţi curaţi, ba chiar nou-nouţi, încă nepurtaţi! Cei puţin ai Oanei…

* Cu cine-a făcut copil Vincenzo? Vincenzo Castellano, încă soţul Antoniei, despre el vorbesc. O să-mi spuneţi că nu el, ci Alex Velea a făcut un copil cu Antonia, ceea ce este adevărat, însă numai în parte! Pentru că, potrivit Codului Familiei - cel puţin acela pe baza căruia am luat eu nota zece la examenul de Dreptul Familiei, în studenţie - zice clar: „Copilul născut în timpul căsătoriei îl are ca tată pe soţul mamei. Orice convenţie contrară este nulă”. Şi cum mama Antonia e încă măritată cu soţul Castellano, pentru că divorţul nu s-a pronunţat, ghici cine-i, legal, tatăl copilului lu’ Alex Velea? V-aţi prins! De unde deducem că Velea şi cu Castellano au un băiat născut de Antonia. Simplu, nu?!

* Pupeze. Dacă ţărişoara e sub nămeţi, ce puteau face Renata şi Denisa, cele două piţi cu rol de asistente ale Adrianei Bahmuţeanu? Să sfideze codul portocaliu, zbenguindu-se în zăpadă mai mult goale decât îmbrăcate. „Fetelor, să nu răciţi la pupeze”, le-a avertizat Bahmu. Pupăza înainte de toate!

Citeşte şi: Când şi-a dat drumul la burtă... i-a plesnit sacoul în spate

Citit 2046 ori Ultima modificare Marți, 30 Decembrie 2014 17:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.