O cruce să închinăm, apoi chiloţeii vi-i arătăm

O cruce să închinăm, apoi chiloţeii vi-i arătăm
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Reîntoarcerea Cruduţei păcătoase. Aşezată pe canapeaua lui Dan Capatos, Daniela Crudu bătea cruci după cruci, mirându-se de una singură cum şi cât a putut fi atât de… fraieră: să părăsească scaunul de asistentă la „Un show păcătos” dându-şi demisia din dragoste pentru Nilă, fotbalistul care o voia fată de casă. „Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta. Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut şi eu un iubit, m-a înşelat, m-a părăsit, da’ ce să fac, m-am întors acasă!”, mărturisea Daniela, emoţionată până la lacrimi. La fel de fericit, Dan Capatos ar fi fost în stare să taie viţelul cel mare (dacă l-ar fi avut), ca un părinte căruia i s-a întors fiica rătăcitoare acasă. „Când se întoarce fata acasa o duci la ginecolog, faci tot felul de controale, o deparazitezi”, a glumit amfitrionul şoului păcătos. Şi ca să fie bucuria întreagă, însuşi Nelu Crudu, tatăl Cruduliţei, a fost prezent să se bucure de reîntoarcerea la jobul de asistentă păcătoasă a fetei lui.

* „Ce-am văzut al meu să fie!”. Anteniştii au cronometrat zilele în care Cruduţa a lipsit din platoul plin de păcate: un an şi jumătate, şi le-au măturat fără regrete pe cele două foste asistente păcătoase. Pusă de distracţie, cu chef de glume, plină de energie şi cu zâmbetul până la urechi, frumoasa brunetă a intrat ca o divă în platou, în aplauzele celor din jur. Şi ca să se dreagă după amorul toxic cu fotbalistul, a glumit pe seama ştirii că s-a distrat în club cu şapte bărbaţi: „normal, ca Albă ca Zăpada, unul îmi spăla, unul gătea, unul plătea...”.

Şi ca să-şi confirme locul în emisiune, Cruduţa, s-a încins pe ringul de dans, într-o rochie extrem de scurtă, iar cameramanii au speculat imediat momentul şi au filmat-o dintr-o pozitie în care i s-a putut vedea lenjeria intimă. „Ce-am văzut al meu să fie!”, s-a bucurat ca un tată Dan Capatos. Mă îndoiesc că ar avea ce face cu bikinii Cruduţei. Revenind la Daniela Crudu, mărturisesc că ea are ceva ce nicio altă asistentă păcătoasă n-a avut: umor, prospeţime şi o naivitate care nu pot fi compensate cu apariţiile şi mişcările perverse ale păcătoaselor trecătoare!

Citeşte şi: Care vor fi amanţii lui 2015

Citit 1690 ori Ultima modificare Marți, 06 Ianuarie 2015 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.