Silicoanele buclucaşe

Silicoanele buclucaşe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tot ce-i ieftin e şi îndoielnic. A simţit-o pe pielea ei o prezentatoare TV de la noi, a cărei viaţă este pusă în pericol, după ce implanturile de silicon i s-au spart. Acum, prezentatoarea Antenei Stars, Maria Simion, are o mare dilemă, după ce medicii i-au dat două variante: se operează de urgență sau riscă, la modul cel mai serios, să facă un cancer mamar. ”Nu e nici vina mea, nu e nici vina medicului, e vina timpului. Nu am mers în fiecare an să îmi fac mamografie, lucru care este greşit, asta ar trebui să facă fiecare femeie. Dacă trebuie să mă operez, o fac şi de zece ori, pentru că am un copil de crescut”, a spus Maria Simion.

* Tot de silicoane e vorba şi în acest calup. De această dată, persoana care are probleme cu implanturile mamare este... Tudor Sişu. Artistul trebuie să dea ochii cu fosta lui soţie, Cătălina Radu. Femeia a cerut în două dosare separate emiterea unui ordin de protecţie împotriva artistului, pe care îl acuză de violenţă. Astfel, zilele următoare, Sişu aşteaptă o decizie definitivă a Tribunalului Bucureşti - într-un proces deschis pe numele lui încă din noiembrie 2013 - şi trebuie să se prezinte în faţa judecătorilor din Buftea, într-un dosar înregistrat la începutul acestui an. Cătălina a ajuns şi în faţa medicilor legişti, după ce rapperul ar fi lovit-o suficient de tare încât i-ar fi deplasat un implant mamar. Tudor Sişu a fost eliberat din închisoare în vara lui 2013. El a fost condamnat în 2011 pentru trafic de droguri.

* Super ştire! Simona Traşcă NU s-a îmbătat de 8 Martie. Aparent, motivul este unul cât se poate de casnic. A ieşit în club cu fiul ei, în vârstă de 17 ani. ”M-am distrat cot la cot cu el, a fost ceva fantastic. Spre deosebire de anii trecuţi, de această dată a fost cu mine în club şi a avut grijă să nu beau. E adevărat, am servit amândoi câte un păhărel, dar ne-am oprit la primul, aşa că, după o seară de distracţie, am ajuns acasă cu capul limpede, iar dimineaţa m-am trezit în formă”, a spus Simona Traşcă. Bravo, mămico!


CITEŞTE ŞI: Amor cu sexy mama-soacră

Citit 1239 ori Ultima modificare Marți, 10 Martie 2015 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.