Cum se cheamă mama iedului?

Cum se cheamă mama iedului?
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* De câteva zile, aproape o săptămână, circulă pe internet o poză cu Felix Baumgartner şi paraşuta, pardon, prietena sa, Mihaela Rădulescu. Vedeta, judecătoare de talente, greutăţi, voci, dansuri şi mare scriitoare autohtonă, s-a aşezat pe post de masă, ca iubitul să poată servi, în linişte, prânzul. Ei, a naibii treabă. La cât de săraci sunt ei, nici nu îşi permiteau să cumpere o masă, vă daţi seama? Sărmana femeie, o pune pe post de capră şi la masă, nu doar... în alte locuri. Şi eu care ştiam că femeia trebuie să fie doamnă în societate, gospodină în bucătărie şi... altceva în pat. Ei, se pare că nu doar în pat, ci peste tot, de-acum. Moda asta... Doamna Mihaela, pe când scrieţi o carte numită "Cum se cheama mama iedului?"

* Nepotul lui Gigi Becali, Lucian, pe care nu l-ar fi ştiut nimeni dacă nu era rudă cu cine trebuie, şi-a dat şi el cu părerea despre Răduleasca şi poziţia ei... aplecată. Auzi tu, cică se maimuţăreşte cu mecanicu' ăla. Păi, o fi el mecanic, dar a ajuns mai sus decât majoritatea oamenilor. La propriu. Of, ce face invidia din oameni. Sunt convins că dacă madam Mihaela stătea în poziţia aia pentru el, era cea mai frumoasă căpriţă din lume...

* Cică de-acum ne aruncăm banii la gunoi. Cel puţin, aşa titrează mare ProTv, pe site-ul propriu, cu referire la noua taxă pe care o va impune, de la anul, guvernul României. Păi, şi-aşa ne dau banii afară din casă, de avem nevoie de lopeţi şi furci ca să deschidem uşa, aşa că nu mai contează dacă aruncăm dintre ei la gunoi. Trebuie să trăiască şi oamenii săraci cumva, nu-i aşa? Scopul ar fi să încurajeze reciclarea, dar eu stau şi mă gândesc: cum fac ei copaci din banii pe care îi arunc eu la gunoi?

* Zâna şi roackerul sunt cercetaţi de ANAF pentru averile nejustificate. Ei, asta da surpriză! Cine ar fi crezut că Andreea Marin şi Ştefan Bănică, un adevărat Elvis de România, au bani făcuţi prin evaziune? Nu, nu se poate aşa ceva. La urma urmei, ei sunt vedete de renume, nu doi manelişti cărora li se lipesc banii de frunte la petreceri. De-acum, surprize, surprize, peste tot, cu ANAF-ul ăsta.

Citit 4917 ori Ultima modificare Vineri, 21 August 2015 15:02

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.