Muică, ne invadează imigranţii

Muică, ne invadează imigranţii
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Muică, vin magrebienii! Dar nu peste România, asta e clar. Valul de imigranţi care a lovit Europa are o destinaţie clară, Germania, dar nu are nicio intenţie să treacă prin ţara noastră. Acum, cei de la Ministerul de Interne spun că e din cauza că ţara noastră e superprotejată, că nu ştiu ce, că nu ştiu cum. Dar nu e deloc aşa. România are, într-adevăr, apărare, dar e naturală. Dunărea e graniţa de la sud, Prutul la est, dar să fim serioşi. Ce afgan, libanez, sirian sau alt imigrant, care a plecat de acasă doar cu hainele de pe el, se va arunca într-un râu sau fluviu rece, care are curenţi înşelători şi pentru înnotătorii experimentaţi şi odihniţi, pentru a ajunge într-o ţară unde sunt deja sute de mii de şomeri?

* Ascultându-l pe Banciu vorbind despre acest subiect, mi-am dat seama că are şi el ceva dreptate. Nu prea multă, dar ceva, ceva tot are. "Imigranţii ăştia vor fi asimilaţi, înghiţiţi de Europa, iar apoi vor fi scuipaţi de continent, pentru că nu se vor adapta. Vor muri de foame!", zise îngâmfatul admirator al fotbalului francez. Acum, nu ştiu câţi vor muri de foame, dar cu siguranţă  nu toţi. Unii vor mai muri şi de bombe, gloanţe rătăcite sau mai ştiu eu ce alte metode jihadiste. Iar unii se vor adapta la viaţa din Europa, vor face rost de bani, cumva, şi vor ajunge şmecheri care vor vinde arme în ţările de unde au plecat. Pentru că aşa merge jihadul. Nu se opreşte până nu mor toţi necredincioşii!

* Câte o deşteaptă colorată pe zi. După ce Delia şi-a făcut părul în atâtea culori încât a uitat cum mai arată părul ei natural, Marina Dina (fostă asistentă de-a lui Mihai Morar, pe la emisiunile sale) s-a gândit să îşi vopsească patrupedul în tricolor. Ce naiba, doar nu o să murdărească ea frumuseţe de păr blond pentru o aroganţă. Lasă, mai bine să vopsească câinele, că aşa e trendy. Sunt convins că animalului de companie i-a plăcut atât de mult ideea, încât acum e convins de originile sale şi va muşca toţi ungurii care cer autonomia ţinutului secuiesc. Iată dovadă de patriotism, tovarăşi!         

Citit 2110 ori Ultima modificare Duminică, 30 August 2015 14:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.