X Factor cu bipuri şi Vocea cu înţepături!

X Factor cu bipuri şi Vocea cu înţepături!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Doi tineri, care s-au găsit pe internet, au vorbit trei zile şi apoi au decis să vină la X Factor, au reuşit să îi lase pe toţi cu gura căscată. Pe el îl cheamă Gato, iar pe ea Bebbe. Sau invers? În fine, nici nu mai contează, pentru că la câtă "m**e" le-au oferit şi juraţilor, şi celor din sală, şi celor de acasă, şi echipei de producţie, ar fi meritat mai degrabă un şut în fund decât un loc pe sticlă. Momentul, plin de bipuri de altfel, a fost oprit repede de Ştefan Bănică Jr., în ideea că la emisiunea asta se mai uită şi copii, poate chiar ai lui. Cred că locul lor era mai degrabă la MasterChef-ul ăla de acum vreo trei ani, când se înjura la greu şi se gătea cam puţin.

* Pentru că vedetele se formează de la vârste mici, reporterii WowBiz nu au putut rata ocazia de a scrie despre copilul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă, David, despre care au făcut o ştire şoc. "Vezi ce scrie pe geaca lui David!". Ei, ce să scrie? E o geacă personalizată, şi ei au văzut poza pe contul de facebook al vedetei. Ete na, mare fâs. Mâine poimâine ne trezim că, nu ştiu, ni se face o ştire şoc când Măruţă îi schimbă scutecele celui de-al doilea copil.

* Revenind pe meleagurile cântăcioase, la Vocea României se lasă cu scandal, de dragul audienţei. În din ce în ce mai rarele momente în care se întorc toţi cei patru juraţi cu scaune cu tot, porneşte un război al cuvintelor tăioase şi al subtilităţilor între băieţi. Bine, nici Loredana nu se lasă mai prejos, mai aruncă şi ea câte o săgeată, dar mai mult de amorul artei. În schimb, între Tudor Chirilă şi cei doi care ne băgau break-dance pe gât cu trupa Simplu (foarte mişto, de altfel), se lasă cu certuri. În curând, mă aştept la măcar un bobârnac sau ceva, că nu se mai poate. Păi, Pro Tv, ce aştepţi? Măreşte-le salariul băieţilor ăstora, că e cam sec showul fără niţică bătaie. La dueluri ar fi fain, că tot e ring acolo. Şi Bartoş, pe post de announcer! Îi mai daţi şi Loredanei o pancartă şi gata, spectacol, audienţă maximă!

Citit 1062 ori Ultima modificare Duminică, 25 Octombrie 2015 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.