"Burlăciţa" şi Michelangielo, o pereche la care nu se aştepta nimeni

"Burlăciţa" şi Michelangielo, o pereche la care nu se aştepta nimeni
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Pentru că a vrut să arate că ce crede lumea despre ea nu este în totalitate adevărat, Daniela Crudu şi-a scos doi dintre băieţii care îi vânează... inima la pictat. Ei, aş! Să vezi şi să nu crezi. Locaţia: Firenze. Artiştii pomeniţi: Botticelli şi "Michelangielo". Exact! Off, ce să te mai faci şi cu atâta cultură artistică. E bine măcar că ştia cum îi începe numele, mai departe ştiu ăia de-acasă. Musculoşii cu care s-a întâlnit credeau şi ei că sparg o sămânţă, beau un Cico, fac o glumă, dar când colo, ce să vezi, fata i-a pus la pictat. "Cine ar fi crezut că eu, ditamai omul, o să fac aşa ceva?", se lamenta unul dintre ei. Păi ce, mă, ditamai oamenii nu au voie să picteze? Dacă nu poţi cu pensula, dă cu ceafa!

* Nevastă-sa e şi cumnată-sa. La fel şi cealaltă! Stai, ce? Ştiu, nu prea are sens, dar Cătălin Măruţă a decis să elucideze misterul bărbatului cu două neveste, care sunt şi surori. Deci, el este, practic, unchiul copiilor săi. Acum, poate dacă o făcea pe la spatele uneia dintre neveste, mai era cum mai era, dar femeile stau în aceeaşi casă, iubesc acelaşi bărbat şi sunt destul de ok cu asta. Numai că, pentru el, femeile nu sunt egale. "Nicoleta are întâietate în inima mea!". Asta îmi aduce aminte de zăluda aia din Galaţi, care e celebră pe internet sub numele de "reportaj vasluian". Şi aia bătuse două femei care o acuzaseră că le furase bărbatul. "Era una Oleana (Iuliana) şi una Oleta (Nicoleta). Da nu ia io, domn', ea da una, eu da două, şi?". Băi, dragostea are nişte aspecte tare misterioase. Cred că de aia e şi frumoasă!

* Acţiunea "caritabilă" a Oanei Zăvoranu e criticată de oameni de folclor. Păi, staţi aşa, că aia nu a fost caritate, a fost doar o bălăcăreală regizată, ca să se amuze Oana Zăvoranu şi să aibă emisiunile de genul "Acces Direct", "La Măruţă" şi "WowBiz" ce să mănânce timp de câteva luni. Decât să fi dat hainele cadou, mai bine le vindea şi dona banii unui orfelinat. Atunci, mai vorbeam de caritate. Aşa, e doar circ! Luaţi cu pâine!

Citit 1343 ori Ultima modificare Luni, 26 Octombrie 2015 15:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.