La mulţi ani, nea Nelu. În pijamale cu dungi!

La mulţi ani, nea Nelu. În pijamale cu dungi!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Leo de la Strehaia nu mai dispare din faţa omului de rând. Mai prezent pe micile ecrane decât un candidat la preşedinţie, Leo de la Strehaia a reuşit, cumva, să îşi aducă tot neamul în lumina reflectoarelor. Dacă până acum era tras de mâini de câte o paraşută, pardon, bombă cu silicoane, mai nou rudele lui fac spectacol. Cică una, Anca de la Strehaia, nevastă sau ceva de genul ăsta de-a lui Leo, şi-a pus silicoane, şi-a tăiat pielea de nu ştiu pe unde şi s-a tunat. Ei, aş! Păi ce, numai Loredana Chivu şi Dana Criminala să aibă silicoane, colagen, botox şi mai ştiu eu ce altceva? 

* Gabriel Oprea a fugit de la locul accidentelor. Ăsta e titlul care face capul de afiş al tuturor ziarelor naţionale, televiziunilor şi tabloidelor. Păi, bine, domnu' Oprea, da' e frumos? Cum să mai stea Ghiţă din Măstăcani să aştepte ambulanţa şi poliţia după ce l-a lovit pe Ion Asandei cu căruţa, dacă nici matale nu dai un exemplu bun? Acum, partidele de unde vine vicepremierul se spală pe mâini şi îl lasă singur. "Nu aşa se face, domnule Oprea", zic la unison reprezentanţii PNL, în timp ce UNPR-iştii şi PSD-iştii nu scot o vorbuliţă. Le-o fi mâncat pisica limba, mai ştii? 

* Cum era vorba aia, pieptul în faţă, dosul în spate şi să leşine băieţii? Uite, ăsta e cel mai bun exemplu că modelele de urmat din România sunt, într-adevăr, Sânzi şi Ana, Pamela, Dana Criminala şi toate celelalte vedete de la miezul nopţii. Pe principiul "dacă ele au putut, eu de ce nu aş putea", foarte multe domnişoare îşi propun să devină asistente tv sau, mai rău, iubite de cocalari cu bani. Că dacă iubi cumpără un bemveu, fata leşină. Oricum ar fi, roşie să fie! Maşina, normal! 

* Iliescu la puşcărie. De la zecile de mii de români care îi doreau moartea la sutele de mii de români care îi doresc viaţă îndelungată nu a fost decât un pas. Odată cu anunţul că Ion Iliescu este judecat în dosarul Mineriadei, patrioţii au decis să îi cânte anual la mulţi ani. Cu condiţia ca fostul preşedinte să fie după gratii, vreo jumătate de secol.        

Citit 1435 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2015 17:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.