O gălăţeancă i-a făcut seara frumoasă lui Ştefan Bănică

O gălăţeancă i-a făcut seara frumoasă lui Ştefan Bănică
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

 * O fi "Barbie", dar chiar cântă! „Sunt mulţi care spun că semăn cu Antonia, că semăn cu Paula Seling, mie mi se pare că nu semăn cu nimeni! Am un prieten care îmi spune adeseori «Barbie» Şi mi se mai spune Caus, numele de scenă”, aşa mărturisea, păşind agale pe Faleza Dunării, frumoasa gălăţeancă Mădălina Căuş. Recunosc, am privit-o cu scepticism, gândindu-mă: iarăşi o minunăţie de fată care, când va începe să cânte, o să-mi aducă aminte de calamitatea ailaltă de „Barbie”, care-a simulat leşinul pe scena X Factor. Uite că m-am înşelat! Amarnic. „Am terminat liceul de artă de la Galaţi, am făcut doi ani pian, patru ani balet, patru ani canto clasic, modelling vreo doi ani, am terminat canto clasic cu atestat şi am continuat cu muzică uşoară”, s-a prezentat Mădălina, pe scena X Factor. Şi-a spus că va cânta piesa Rihannei, „Stay”. După primele acorduri mi s-a făcut şi timpanul, nu doar epiderma piele de găină.

* Laude. „Mădălina, îmi place foarte mult timbrul tău”, au fost primele cuvinte ale lui Ştefan Bănică, atunci când ropotele de aplauze ale publicului s-au mai domolit. Delia avea deja planuri: „Trebuie să te gândeşti la o piesă specială pentru că timbrul tău, într-adevăr, sună…”.  „Dragă Mădălina, singură nu vei merge mai departe, de-acum înainte, pentru că vei avea alături cel puţin publicul de la X Factor. Din partea mea ai un Da”, i-a spus Horia Brenciu. „Pentru că-mi placi, pentru că eşti bună, pentru că eşti talentată, pentru că eşti ceea ce trebuie, ai încă un da şi din partea mea”, a turuit Delia. „Mie chiar mi-ai făcut seara frumoasă, ascultând acest timbru, pe care-l ai şi pe care te rog foarte mult să-l păstrezi! Ai trei de da!”, i-a spus Bănică.

În culise, copleşită de emoţii, Mădălina a mărturisit: „Sunt cea mai fericită! Doamne, ce emoţii am avut! Mi s-a uscat gâtul, am crezut că nu mai pot cânta!”. „E potenţial mare acolo! Şi special! Special! Nu ştiu dacă e de, folosind cuvinte mari acum, finală de X Factor, dar e specială!”, a conchis Bănică. De finală să fie!

Citit 2160 ori Ultima modificare Duminică, 15 Noiembrie 2015 16:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.