Final de an cu divorţ şi părerile Iuliei Albu

Final de an cu divorţ şi părerile Iuliei Albu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Iulia Albu, vedeta care mai apare să îşi dea cu părerea doar pe la WowBiz, a ieşit din nou la rampă cu opinii despre vedetele care au participat la premiile revistei Elle. Despre Lili Sandu, ea a spus: „Nu ştiu dacă ea este conştientă că nu este vară. Materialul rochiei nu este pentru acest anotimp, dar forma corpului ei, precum şi modul cum cade rochia îi aduce un 5”. Despre Inna, „A luat şi un premiu, dar nu ştiu pentru ce. Are o zgardă de căţel gay la gât sau poate e de pisică. Cred că Inna se uită des la rubrica noastră pentru că ţinuta ei este mega asemănătoare cu cea pentru care Alexandra Stan a luat trofeul WOW. E nasol să încerci să copiezi look-ul altcuiva. Inna, pentru că nu este deloc originală, va primi nota 2”. Credeam că atacul la persoană se pedepseşte cumva! iar despre Alexandra Stan „De obicei după ce iei un trofeu WOW începi să îţi doreşti un BAU. Rochia este o cârpă, nu îmi spune nimic. S-a inspirat de la Gucci şi dacă vrea să arate aşa, trebuie să cumpere de acolo. Merită un 3,8”. Nu uitaţi, vorbim despre aceeaşi persoană care, acum ceva timp, îşi luase o găină ca animal de companie şi se plimba cu ea prin mall.

*Na belea, a divorţat casnica de la masterchef. Nici nu i-am scris titulatura cu majuscule, că nu vreau să o fac mai celebră decât este. Eh, ce să îi faci, când dispari din lumea publică, mai bagi un divorţ, cu o măslină şi gata. Acum, eu nu ştiu exact cu ce se ocupă ea, că la masterchef s-a dus să se facă bucătăreasă, apoi a pozat în playboy şi acum e actriţă. Ce mai rămâne?

*Tudor Chirilă este din nou câştigătorul Vocii României, de această dată cu o fată, Cristina, fosta membră a trupei Impact. Nu o fi avut ea cea mai faină voce din concurs, dar faptul că Tudor a reuşit din nou să ia trofeul spune multe. Şi când te gândeşti că s-ar putea să îl zboare din concurs…

Citit 2100 ori Ultima modificare Duminică, 20 Decembrie 2015 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.