Combinaţia anului vs sluta anului, în opinia WowBiz

Combinaţia anului vs sluta anului, în opinia WowBiz
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* La categoria "combinaţia anului 2015", nu puteam avea altă câştigătoare, în opinia celor de la WowBiz, decât Loredana Chivu, cea care a fost pentru cea mai bună parte din an invitată permanent la emisiunile lui Mădălin Ionescu, unde s-a bălăcărit cu alte domnişoare siliconate. Titlul, însă, i-a revenit pentru că s-a cuplat cu un milionar, la mare, şi a ajuns în dormitorul lui. Ei, dacă nici asta nu e cultură, eu nu ştiu care mai e. Au tinerele copile ce învăţa de la domnişoara Chivu.

* 2015 a fost anul de gratie al Oanei Lis! Soţia lui Viorel a reuşit să se facă de râs aproape de fiecare dată când a ieşit din casă! Mereu mulată, prost coafată, urât fardată şi ca la ţară îmbrăcată, Oana Lis primeşte premiul de Miss Horror 2015. Conform celor de la WowBiz, adevăraţi critici şi specialişti în orice domeniu, doamna Lis nu a reuşit deloc să se îmbrace în tendinţe, mereu greşind câte ceva. Singura mirare este că nu îşi dă cu părerea Iulia Albu. Dar, nu e timpul pierdut, dat fiind că mai sunt câteva zile până se termină anul.

* Că maneliştii fac bani repede, ştie toată lumea. Că nu ştiu să îi şi investească... oare câţi ştiu? În încercarea de a-şi asigura un venit şi după ce se va lăsa de muzică, Nicolae Guţă şi-a deschis un bar în Petroşani, dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Pentru că la bar nu se înghesuie nimeni cu bancnote de o sută de euro, pe care să le lipească de sticle, profitul este infim. Astfel, cântăreţul a produs în şase luni de când e patron de bar cam cât producea în vreo trei ore la o nuntă. Adică vreo 6.500 de euro. Şi când te gândeşti că există baruri care fac banii ăştia într-o noapte. Eh, aşa e când crezi că şi în bar e ca în manele. Valoarea ta o mai au şi alţii, de data asta. Iar duşmanii nu se mai înghesuie la aruncat cu lovele pe jos sau la lipit dolari pe fruntea barmanilor.

Citit 1411 ori Ultima modificare Duminică, 27 Decembrie 2015 14:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.