VIP-urile din pârnaie nu scriu doar cărţi! Fac şi copii…

VIP-urile din pârnaie nu scriu doar cărţi! Fac şi copii…
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cu cine-i gravidă Valentina Pelinel? Ca în chinurile facerii, aşa se frământă de luni televiziunile, deşi fostul model Valentina Pelinel n-a apucat decât să anunţe că e însărcinată. Nu şi cu cine! Despre tatăl viitorului ei prunc, frumoasa blondă n-a spus decât că "e o chestie asumată de ambele părţi, amândoi ne bucurăm de acest copil. Niciodată nu se va trezi un bărbat cu mine la uşă cu o astfel de surpriză, să-i spun tam-nesam că are un copil". Bănuielile jurnaliştilor România Tv se îndreaptă spre Cristi Borcea, pe care, ce-i drept, Valentina l-a vizitat în penitenciar. Numai că Borcea e însurat cu Alina, are deja o fostă nevastă la activ şi n-ar avea dreptul la vizite intime cu… Valentina Pelinel, fie ea şi divorţată de Cristi Boureanu. "O zdreanţă! Această femeie este o femeie de moravuri uşoare, nu ştiu ce urmăreşte! Eu ştiu că e stearpă", a răbufnit titulara de contract, Alina Borcea, în faţa jurnaliştilor, care au prins-o, luni, după o vizită furtunoasă la penitenciar. "E absolut uluitor! Personajul principal este în penitenciar şi reuşeşte să lase însărcinată o altă femeie decât nevasta. Se bat femeile pe el… nu ştiu, cred că toată lumea se întreabă dom’le, da’ ce-are? Cum reuşeşte să le ia pe toate? Că toate arată bine, toate sunt femei după care întorci capul! Da’ ce-o fi având, frate, de sar femeile pe el chiar şi în puşcărie?! Eu nu cred că e suficientă culoarea părului, indiferent unde se află el? Dar cum reuşeşte să le atragă? Cum a reuşit din penitenciar, o persoană reţinută, care stă acolo pe bani publici, să facă în aşa fel să-şi tragă o amantă?!", se întreba, ieri dimineaţă, jurnalista Corina Drăgotescu, intrată special în direct la România Tv, de peste Ocean.

* În loc de concluzii. Dacă într-adevăr Cristian Borcea este tatăl băieţelului pe care îl va naşte Valentina Pelinel, concluzia e una singură: în pârnaie nu se scriu doar cărţi, se fac şi copii. Cu amantele…

Citit 2131 ori Ultima modificare Marți, 05 Ianuarie 2016 19:44

2 comentarii

 • postat de figgy
  Miercuri, 06 Ianuarie 2016 18:51
  89.137.231.***
  Inchisorile au devenit locuri de desfranare nu de pedeapsa.In locurile de intimitate ar trebui sa li se permita doar sotiilor.Celelalte persoane care mor de grija si dragostea fata de detinuti -doar la vorbitor.
  Cred ca sunt foarte vinovate conducerile inchisorilor care permit asemenea intalniri.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Piti
  Miercuri, 06 Ianuarie 2016 09:09
  5.13.164.***
  Hehehe, fooaaaarteee interesaaant !!!!
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.