Cu de-a sila nu se poate, iar cu statul nu vrea el

Cu de-a sila nu se poate, iar cu statul nu vrea el
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Nebunie mare la un "Un show păcătos", luni seara, cu invitaţii Israela Vodovoz (68 de ani) şi Liviu Arteni (45 de ani). Madam Israela a anunţat că, gata, bagă divorţ, că ea nu mai suportă să stea cu un om care vrea să facă dragoste cu soţia lui. Sex, zice ea, forţat. Că ea nu vrea nici măcar să îl lase să o vadă goală. Ea fiind nevastă-sa. ''Liviu m-a forţat să facem amor. Mă durea, l-am rugat să facem o pauză. Mă ţinea strâns, până la urmă l-am împins. Am încercat să-l conving să-mi dea drumul. Totul a durat câteva minute, până am reuşit să mă duc la baie, dar a venit după mine. Nu am mai acceptat să fiu cu el în intimitate, el e axat numai pe imagini, iluzii optice. Toate problemele au început să apară din cauza alcoolului. Eu la capitolul sex nu am fost niciodată deschisă, eram inhibată total. De sex oral nici nu s-a pus vreodată problema. Ca să mă vadă Liviu în pielea goală nu am acceptat. Nu numai cu el. Eu cu primul meu soţ am fost căsătorită 20 de ani, dar nici el nu m-a văzut. Eu sunt o tipă pudică'', a spus Israela, la Antena 1.

* De partea cealaltă, intră în scenă Liviu, care încă e tânăr şi în putere, şi ar mai putea duce viaţa sexuală încă vreo 10 ani cu lejeritate, înainte să fie nevoit să apeleze la vreun... stimulent. De altfel, el recunoaşte că are nevoie de sex şi că viaţa cu Israela este ca traiul într-un mic stat dictatorial. Of, ce să-i faci, dragostea asta e ciudată rău. Cuplează oameni pe motive necunoscute, mai ales când ea e mai mare decât el cu 23 de ani, şi îi desparte pe motive de... sex. Sau, mai bine zis, de lipsa lui.

* În timp ce ăştia doi se ceartă pe lipsa sexului, alţii îi vor duce lipsa. Adriana Bahmuţeanu a făcut o mică operaţie estetică la burtă, pentru a-şi îndepărta cicatricea naşterilor prin cezariană şi acum, timp de trei luni, are interzis la amor. "Am făcut anestezie generală, iar acum urmează două luni de recuperare şi trebuie să port un corset. Nu am voie nici să fac amor timp de trei luni, inclusiv dacă merg la o piscină trebuie să port corset şi halat". Vezi, dna Israela? Ia şi învaţă. Liviule, fii pe fază...

Citit 1526 ori Ultima modificare Marți, 08 Martie 2016 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.