TurboGuţă, faţă în faţă cu femeile pe sistem

TurboGuţă, faţă în faţă cu femeile pe sistem
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* "Eu sunt turbo, câte trei femei deodată. Fără număr!", se lăuda Nicolae Guţă acum câţiva ani. Şi, ce să vezi, chiar aşa e. Din moment ce pe la toate televiziunile apare când cu Narcisa, când cu Beyonce, când cu una, când cu alta. Şi cu toate are copii, cu toate se dă mare macho, pe toate le bate. Şi toate ar fi în stare să se păruiască pentru el. Ultima ispravă a avut loc la Wowbiz, la Kanal D, unde manelistul a fost invitat alături de actuala iubită, Cristina, cea pe care o muşca de fund la mare. Numai că în platou au venit şi precedentele două cuceriri, Narcisa şi Beyonce, cu chef de scandal. 

"Dacă te mai uiţi la mine... o cauţi. Vezi că te mănâncă pe tine în cerul gurii", s-a năpustit Narcisa asupra actualei iubite a lui "King Guţă". Ehee, dar ce, credeţi că blonda tânără s-a lăsat mai prejos? "Ce, care-i problema, crezi că dacă eşti Narcisa mă sperii? Dacă ai probleme, trebuie să-ţi ţii clanţa", a replicat Cristina. Na, poftim cultură! 

*  "Tu ai dat de două ori din c*r şi gata,  cică l-ai cucerit. Fă, tot pe noi ne iubeşte Guţă", s-a băgat şi Beyonce în discuţie. Timid, aşa, să nu cumva să sară regele pe ea, şi să îşi înfigă degetele în extensiile ei. A şi recunoscut femeia că nu ar fi prima dată. Aşa dragoste cu năbădăi, mai rar vezi. Iar el, don Juan-ul, stătea liniştit, în scaun, şi zâmbea. Admirativ, aş putea spune. Ce e drept, nu întotdeauna se întâmplă ca un bărbat să fie disputat de trei femei care spun că e cel mai tare, cel mai mare, cel mai turbo, pe toate sistemele. 

* Oricum, s-a văzut cine se bucură, momentan, de toată atenţia manelistului. Intrată în culise, sătulă de mahalagismele invitatelor, Cristina nici că nu a vrut să iasă până când Guţă nu a alinat-o un pic. Şi atunci a devenit şi Guţă mai violent cu celelalte două. Că na, leul îşi apără partenera. Numai că pe celelalte două nu le-a mirat deloc. Şi aşa, la ce bătăi prin direct au luat, de unde atâta surprindere...

Citit 2145 ori Ultima modificare Vineri, 22 Iulie 2016 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.