Trooper vine la Galaţi cu An Iron Tribute

Trooper vine la Galaţi cu An Iron Tribute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea mai în vogă formaţie tânără de rock  - Trooper - va cânta din nou la Galaţi, pe 27 ianuarie, începând cu ora 21,00, în Daily Pub. Trupa  vine la Galaţi cu un nou concert "An Iron Tribute - part III".

Pornita din dragostea pe care cei şase "trooperi" o au pentru muzica formaţiei Iron Maiden, cea care le-a dat şi dat numele, iniţiativa s-a bucurat de un mare succes în rândul ascultătorilor de muzică rock din întreaga ţară. Reunind cele mai frumoase piese din discografia Iron Maiden cu piesele care i-au făcut cunoscuţi şi iubiţi pe Trooper, concertele din seria „An Iron Tribute” oferă o experiență de neuitat.

Vorbind despre această serie de concerte, Alin Dincă (Coiotu), solistul vocal Trooper, spune: „Am văzut cât de mult s-au bucurat mereu oamenii atunci când ne-au auzit cântând piese Iron Maiden. Prin urmare, am hotărât să pregătim un nou turneu An Iron Tribute”. Concertele sunt structurare în doua părţi, o prima oră de hituri Iron Maiden şi o a doua oră de piese Trooper, trecând prin toate cele opt albume de studio".

Citit 9423 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2018 18:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.