”Parking”, ultimul film al lui Tudor Giurgiu, la Galaţi

”Parking”, ultimul film al lui Tudor Giurgiu, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

"Parking", cel de-al patrulea lungmetraj semnat de Tudor Giurgiu, ajunge la Galați, unde va avea loc o proiecție de gală în prezența regizorului Tudor Giurgiu și actorului Mihai Smarandache, interpretul personajului principal.

Prin urmare, iubitorii de filme sunt aşteptaţi la Cinema "Prof. Ioan Manole", duminică, 30 iunie, de la ora 20,00.

Filmul s-a lansat oficial în cinematografele din întreaga țară pe 14 iunie, fiind descris ca „o celebrare a dragostei şi a posibilităţilor infinite ale vieţii”. Mai multe evenimente speciale vor avea loc în țară, care promit să bucure atât spectatorii din marile orașe, precum și pe cei din oraşele care nu au încă acces la o sală de cinema funcţională.

Parking spune povestea lui Adrian, un poet din Sângeorz-Băi, care emigrează ilegal în Spania anului 2002. Odată ajuns în Cordoba, viaţa lui se transformă într-o aventură complicată, pendulând între imposibila poveste de dragoste cu o cântăreaţă spaniolă şi dorul de casă. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă şi plină de provocări.

„Întâlnirea cu Marin Mălaicu Hondrari mi-a dat ocazia să înţeleg mai bine ce se întâmplă cu un emigrant aflat la mii de kilometri depărtare de casă. De la dorinţa de a nu deranja, de a trece neobservat, până la frica de a te îmbolnăvi şi a nu mai putea lucra, teama de eșec sau insucces. Am adoptat deopotrivă cu drag şi sfială personajele lui şi mă bucur că, în fine, aventura acestui poet bistriţean idealist şi visător vede lumina ecranului”, spune regizorul Tudor Giurgiu despre ultima sa producţie.

Filmul are în distribuție actori spanioli de talie internaţională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, dar și actori români foarte îndrăgiţi: Mihai Smarandache, Carmen Florescu, Valentin Popescu, Emilian Oprea, Fülöp Erzsébet și Paul Cimpoieru.

Biletele, în valoare de 10 lei, pot fi deja achiziţionate online de pe Eventbook.ro sau de la casieria cinematografului.

Citit 1745 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2019 19:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.