Premieră la „Nae Leonard”. Se anunţă un weekend plin de muzică și bună dispoziție

Premieră la „Nae Leonard”. Se anunţă un weekend plin de muzică și bună dispoziție
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Actorii Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" din Galați îi invită pe gălățeni la un weekend încărcat de culoare, muzică și bună dispoziție, la premiera spectacolului "Amy Winehouse... prea devreme".

Sâmbătă, 29 aprilie, și duminică, 30 aprilie, începând cu ora 18:30, Teatrul "Nae Leonard" prezintă, în premieră absolută în țara noastră, un spectacol inedit, original și emoționant, inspirat din viața și cariera legendarei cântărețe britanice Amy Winehouse.

Scenariul și regia îi aparțin lui Dan Mirea, iar scenografia, artistului plastic Ionuț Mitrofan. Conducerea muzicală a spectacolului este semnată de Nicolae Mantu.

"Amy Winehouse... prea devreme" prezintă complexitatea și profunzimea celebrei cântărețe care a revoluționat industria muzicală prin stilul său interpretativ unic și prin piesele inspirate din întâmplările și trăirile sale, calități care au inspirat numeroși muzicieni.

Sunteți așteptați, așadar, să vă bucurați de o premieră spectaculoasă, în compania artiştilor secției de Revistă a teatrului: Irina Popa/ Cristina Bleandură, Florentina Andronic, Mihail Anton, Andrei Ardeleanu, Cristina Boghici, Costel Donose, Cristina Isabela Ionașcu, Adina Lazăr, Mariana Pisică, Alexandru Tatu și baletul teatrului.

Citit 3529 ori Ultima modificare Vineri, 05 Mai 2023 15:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.