UNDE poţi petrece REVELIONUL. Concert GORAN BREGOVICI, la Galaţi, în noaptea dintre ani

UNDE poţi petrece REVELIONUL. Concert GORAN BREGOVICI, la Galaţi, în noaptea dintre ani
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Dacă Serbările Galaţiului au fost o dezamăgire pentru cei mai mulţi dintre gălăţeni, dacă oraşul încă mai aşteaptă să se împodobească aşa cum merită de Crăciun, măcar de Revelion e sigur că vom avea parte de un show extraordinar. Şi asta deoarece, în noaptea dintre ani, la Galaţi va concerta celebrul Goran Bregovici.

Informaţia ne-a fost confirmată de directorul Teatrului Muzical „Nae Leonard”, Teodor Niţă, „vinovat” pentru faptul că vom intra în 2016 pe ritmurile pline de energie ale lui Goran. Potrivit managerului Muzicalului gălăţean, concertul de Revelion va avea loc, ca şi în ultimii doi ani, la Shopping City.

Concertul lui Bregovici va fi precedat de recitalurile mai multor trupe, dintre care cea mai importantă vine de peste Prut: Vali Boghean Band. Aceasta îi are în componenţă pe cei mai virtuoşi instrumentişti din Chişinău, şcoliţi în străinătate, care cântă extraordinar prelucrări folclorice, reuşind să dezlănţuie săli întregi de spectatori. Imaginaţi-vă ce poate face în aer liber!

Goran Bregovici va începe concretul cu o oră înainte de miezul nopţii, astfel încât să intrăm în 2016 încălziţi şi plini de energie, puşi pe jar de creaţiile sale influenţate de muzica tradiţională ţigănească şi de cea din Balcani. În plus, în afară de arhicunoscutele piese "Kalashnikov", "Gas, Gas, Gas", "Erdelezi", "In the deathcar" şi "Bella Ciao", poate vom avea şansa să ascultăm şi "Marushka", un remake în limba romani al melodiei "Bun îi vinul ghiurghiuliu" interpretată de Maria Tănase.

Citit 15630 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Decembrie 2015 01:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.