Proiecţii 3D la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați

Proiecţii 3D la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În perioada 26 august - 1 septembrie, publicul va putea urmări, la Cinematograful „Prof. Ioan Manole” din Galaţi, cinci filme de ultimă oră.

Sâmbătă şi duminică, la ora 12,00, va fi proiectată, în format 2D, animaţia „Barbie în aventura spaţială”. Barbie este o prinţesă cosmică, ce zboară cu nava ei spaţială într-un univers îndepărtat, avându-l alături pe căţeluşul ei devotat, Pupcorn. Într-o zi, totul se schimbă şi Barbie pleacă pe o nouă planetă minunată, pentru a se alătura unei echipe speciale de salvare, cu o misiune extraordinară: să salveze stelele.

Zilnic, în această perioadă, la ora 14,00, publicul va urmări, în format 3D, animaţia „Pete şi dragonul”. Aflat ca regizor la al doilea lungmetraj, David Lowery ne prezintă povestea unui tânăr orfan şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

De asemenea, zilnic, de la ora 16,15, va fi proiectat filmul „Omul din întuneric”, în format 2D. „Omul din întuneric” este al doilea film artistic al scenaristului şi regizorului Fede Alvarez (Evil Dead) şi al legendarului producător Sam Raimi. Producţia arată povestea a trei prieteni, care pătrund în casa unui singuratic orb, convinşi că vor obţine un câştig facil.

În fiecare zi, de la ora 18,20, va putea fi vizionată comedia „Nouă vieţi”, în format 2D. Regizat de Barry Sonnenfeld, responsabil pentru seria "Men in Black", filmul „Nouă vieţi” îi are în distribuţie pe actorii Kevin Spacey, Christopher Walken, Jennifer Garner, Cheryl Hines, Robbie Amell şi ne avertizează că, atunci când vrei să faci un cadou cuiva drag, cel mai bine e să pui suflet, altfel rişti să-ţi pierzi tu sufletul, aşa cum păţeşte Kevin Spacey.

Ultimul film din programul cinematografului, care va fi proiectat zilnic la ora 20,30, este „Mecanicul 2”. Potrivit scenariului, Arthur Bishop a crezut că şi-a lăsat în urmă trecutul criminal, când duşmanul său cel mai periculos îi răpeşte iubirea vieţii. Acum, el este obligat să călătorească prin toată lumea, pentru a comite trei asasinate imposibile, făcând ce face el cel mai bine, să pară accidente.

Preţul unui bilet pentru filmele în format 2D este de 15 lei, iar pentru cele în format 3D este de 20 de lei. Elevii şi studenţii vor plăti 10 lei pentru filmele 2D şi 15 lei pentru filmele 3D. La animaţii, tarifele sunt de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Citit 3197 ori Ultima modificare Joi, 25 August 2016 21:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.