Cum să fim în siguranţă la serviciu

Cum să fim în siguranţă la serviciu

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Organizaţia Internaţională a Muncii a declarat ziua de 28 aprilie Ziua Internaţională pentru Securitate şi Sănătate în Muncă. Cu acest prilej, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi a desfăşurat, între 24 şi 26 aprilie, o serie de acţiuni informative cu angajaţii tineri din judeţul Galaţi, prezentând şi o statistică a accidentelor de muncă petrecute în judeţul Galaţi.

Printre companiile gălăţene, ArcelorMittal Galaţi a acordat mereu o importanţă deosebită securităţii în muncă, marcând momentul şi în acest an prin câteva evenimente aparte, potrivit unui comunicat remis redacţiei.  

Dacă ne comparăm cu trecutul, în ultimii trei ani nu am înregistrat niciun accident mortal -  un nou record - iar comportamentele au început să se schimbe, ceea ce înseamnă că am făcut progrese importante. Dar, în același timp, ne îngrijorează numărul mare de incidente grave înregistrate, a declarat Bruno Ribo, Directorul General al ArcelorMittal Galați, adresându-se participanților.

Combinatul a organizat în ultimele săptămâni un concurs de cunoștințe pe tema comportamentelor sigure, o întrecere pentru cea mai bună echipă de intervenție într-o situație de urgență simulată precum și campionate de fotbal și volei,  recompensat lucrătorii care au avut cele mai bune idei pentru întărirea siguranței la locul lor de muncă și departamentele care nu au înregistrat accidente și care au raportat alerte de siguranță.

Citit 1083 ori Ultima modificare Duminică, 29 Aprilie 2018 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.