Vremea se va încălzi. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Vremea se va încălzi. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Vremea se va încălzi în zona Galaţiului, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor rămâne ridicată, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), care a publicat luni prognoza pentru următoarele două săptămâni. În Moldova, valorile termice diurne vor fi în creştere în prima jumătate a intervalului, dar şi după data de 22 februarie.

La începutul primei săptămâni, mediile maximelor vor fi apropiate de normal în cea mai mare parte a regiunii şi vor fi de 4-5 grade, iar spre sfârşitul acesteia vor ajunge la 9-10 grade. Ulterior, până în jurul datei de 21 februarie, temperaturile maxime vor scădea spre 6 grade, dar apoi vor fi din nou în creştere, până la medii de 10 grade.

Minimele termice vor avea variaţii în prima săptămână şi vor fi negative în mare parte a intervalului, dar apropiate în general de normalul perioadei. Mediile acestora vor oscila între -6 şi 2 grade, cu cele mai calde nopţi în perioadele 14-15 februarie şi 18-20 februarie.

Se vor semnala precipitaţii slabe mixte (ploaie, lapoviţă şi burniţă), pe arii restrânse, în primele zile ale intervalului, dar probabilitatea va fi în creştere din nou în intervalul 18-21 februarie şi după 24 februarie.

Citit 1399 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2023 13:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.