Bucură-te de mese îmbelșugate în familie cu cel mai bun grătar kamado Big Green Egg!

Bucură-te de mese îmbelșugate în familie cu cel mai bun grătar kamado Big Green Egg!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mesele în compania familiei, persoanei iubite sau prietenilor dragi vor fi mereu evenimente cu totul și cu totul speciale, care merită doar ceea ce este mai bun! Așadar, răsfață-te și savurează cele mai delicioase preparate culinare gătite perfect pe un BBQ revoluționar. În vara aceasta, reunește familia și prietenii, în jurul unui grătar kamado disponibil în oferta PEFOC la prețuri atente cu fiecare tip de buget în parte!

Pe un Big Green Egg poți găti pe tot parcursul anului. Vara, toamna, primăvara, dar și iarna,  gătești perfect mâncărurile tale preferata, fie că vorbim despre un antricot suculent, un pește în crustă de sare, o tocăniță consistentă, pâine, pizza savuroasă sau un desert delicios.

De ce un grătar ceramic Big Green Egg?

Pentru că mâncarea gătită pe acesta, nu se compară cu cea gătită pe oricare alt tip de grătar clasic (grătar gaz sau pe cărbuni, ori pe lemne). Ceramica ce căptușește interiorul Big Green Egg reflectă căldura, generând un flux de aer constant, care face ca ingredientele și felurile de mâncare să fie extrem de suculente.

Ceramica Big Green Egg a fost parțial dezvoltată de NASA, iar procesul de producție are loc în Mexic, în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate, ceea ce explică caracteristicile excepționale ale produsului. Kamado-ul deține proprietăți superioare de izolație și poate rezista temperaturilor extreme și fluctuațiilor de temperatură.

Pentru că este un grătar economic! 

Doar investiția de la început este ceva mai mare, apoi cele ulterioare sunt nesemnificative. Circulația excelentă a aerului aduce un avantaj suplimentar: deoarece aerul fierbinte rămâne în EGG, iar acest lucru îl transformă într-un produs economic. Cărbunele va fi ars mai mult timp și va genera mai puțină cenușă.

Pentru că montajul și asamblarea sunt foarte rapide și facile! 

Modelele de grătar profesionist vin întotdeauna cu instrucțiuni de montaj sau asamblare, făcând din procesul de instalare, o etapă rapidă și facilă, care poate fi parcursă de către oricine. Indiferent că este un grătar pe cărbuni sau un gratar electric profesional, producătorii care se respectă, oferă instrucțiuni clare sau chiar și un video de prezentare și asamblare.

Pentru că poti găti ORICE pe acest cuptor de tip kamado!  

Pe lângă grill, coacere, gătire cu aburi, prăjire și afumare, Big Green Egg este de asemenea, potrivit pentru gătirea lentă a bucăților mari de carne sau a unor ingrediente delicate (cum ar fi crustaceele și fileurile de pește), ori coaste de porc afumate. Folosind convEGGtor-ul ceramic, puteți transforma cu ușurință Big Green Egg într-un cuptor, ce va permite să coaceți cu ușurință cea mai bună pâine de casă și pizza cu o crustă perfectă.

Și nu în ultimul rând: pentru că ai variante din care să alegi! 

Grătarele profesionale sunt disponibile întotdeauna în mai multe modele, pe dimensiuni, diametre diferite ca să poți alege grătarul cel mai potrivit pentru gusturile tale, care să se integreze în decorul exterior al casei! De exemplu, Big Green Egg are disponibile 7 dimensiuni de grătare pe diametre și înălțimi diferite. În plus, orice model de Big Green Egg vine cu ustensile de grătar profesionale și diverse accesorii extrem de utile, pe care ți le poți procura separat.

Așadar, acceptă revoluția gătitului perfect la grătar, intrând chiar astăzi pe site-ul www.pefoc.ro unde poți comanda EGG-ul potrivit pentru tine sau unul dintre zecile de modele de grătare economice pe cărbuni și brichete grătar, ustensile semineu, grill-uri premium pe gaz sau electrice, ori cuptoare pentru pizza, alături de toate materialele necesare construirii îndrăgitelor grătare de grădină zidite din cărămidă!

(P)

Citit 385 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2023 12:05