Jack şi fasolea fermecată, la Teatrul "Gulliver"

Jack şi fasolea fermecată, la Teatrul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spectatorii mari şi mici sunt aşteptaţi duminică, 14 ianuarie, de la ora 10,30, la Teatrul Dramatic, pentru o nouă întâlnire cu păpuşarii de la "Gulliver" şi poveştile lor. De data aceasta, se va juca "Jack şi fasolea fermecată", o adaptare realizată de regizorul Daniel Stanciu, care beneficiază de muzică proprie, compusă de Dan Bălan.

Vor intra în pielea personajelor: Adina Ariton, Eduard Şişu, Nicole Lungu, Aurelian Iorga, Mihai Caragaţă.

În "Jack şi fasolea fermecată", arta animaţiei, jocul actoricesc şi tehnica modernă se îmbina sugestiv, oferind un spectacol inedit şi plin de culoare. Scenograful Daniela Drăgulescu reuşeşte să îmbine foarte bine lumea feerică a basmului şi pe cea a scenei, iar regizorul Daniel Stanciu dă viaţă şi vivacitate unor personaje care fac deliciul copiilor.

"Nevoia de aventură şi fuga de viaţa zilnică, ce se banalizează sub anumite aspecte, este motivul pentru care, mici şi mari, îndrăznim să urcăm pe vrejul fermecat pe care-l naşte fantezia. Ceea ce învăţăm de la Jack, însă, este faptul că pentru a-ţi asuma destinul este nevoie de implicare, iar dacă nu-ţi pierzi simţul umorului şi imaginaţia, totul devine o sărbătoare", se spune în prezentarea de pe site-ul Teatrului "Gulliver".

Pentru a-şi asigura, din timp, locul în sală, spectatorii îşi pot achiziţiona biletele online, iar pentru aceasta trebuie să acceseze site-ul www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea BILETE - Cumpără bilete online sau direct link-ul http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol. Achiziţia biletelor online nu implică niciun cost suplimentar, preţul acestora fiind acelaşi: 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Sistemul clasic de vânzare este în continuare disponibil, spectatorii putând cumpăra biletele şi înainte cu 20-30 de minute de începerea spectacolelor.

Citit 1120 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Ianuarie 2018 22:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.