Viena Dance Open 2018. Salbă de PREMII pentru Estrada Copiilor din Galați (FOTO)

Viena Dance Open 2018. Salbă de PREMII pentru Estrada Copiilor din Galați (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Nu mai puţin de şapte trofee, dintre care cinci acordate pe prima treaptă a podiumului, dar şi o nouă invitaţie la „Viena Dance Open 2019”, aceasta este recolta cu care s-au întors din Austria talentatele eleve ale artistei Andreea Ignat de la Studioul de Dans Estrada Copiilor.

Studioul de Dans Estrada Copiilor din Galaţi a reprezentat România la competiţia internaţională de dans “Viena Dance Open” din Austria, în perioada 16-18 februarie. Calificarea la acest concurs se datorează câştigării de către trupa Funky Dance a marelui trofeu al competiţiei internaţionale de dans "Bububuruza de Aur" care a avut loc la Târgu Mureş în 2017. Pentru a face echipa mai puternică, studioul de dans a participat şi cu trupa Active Dance – graţie amabilităţii sponsorilor – iar din trupa Black Dance două dansatoare au dus numele trupei peste hotare.

„Am plecat la drum cu inima deschisă alături de 63 persoane (stafful Estrada Studio Galați) să reprezentam cu mândrie România la competiţia internaţională de dans desfăşurată weekendul acesta la Viena. După 19 ore de concurs încărcate cu emoţii, oboseală, speranţe şi mai ales cu o concurenţă acerbă, pe scena evoluând peste 3.000 de dansatori din toată Europa, familia Estrada s-a ridicat la nivelul aşteptărilor revenind în ţară cu trofee pentru fiecare dans”, scrie Andreea Ignat într-o postare pe pagina de Facebook.

Iată şi recolta de premii: Premiul I - Active Dance / category Open /Children, Premiul I - Funky Dance / category Street MTV / Junior, Premiul I - Solo Alexia Baltag / category Acro dance / Children, Premiul I - Funky Dance / category Majorette / Junior, Premiul I - Funky Dance / category Folk / Junior, Premiul II - Active Dance / category Street MTV / Children; Premiul III - duo Black Dance / Analisa Ignat & Adina Ghinea / category Street MTV / Senior.

Dar cel mai important este faptul că dansatorii gălăţeni au fost remarcaţi de organizatori şi premiaţi cu o distincţie specială constând în calificarea la următoarea ediţie “Vienna Dance Open 2019”.

„Nu am fi reuşit performanţa aceasta fără susţinerea echipei care s-a mobilizat pe toată durata competiţiei. Se pare că, încă o dată, am onorat oraşul Galaţi şi am ridicat tricolorul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului! Mulţumesc în primul rând dansatorilor, părinţilor şi sponsorilor care au făcută posibila deplasarea şi participarea la Vienna Dance Open 2018”, ne-a mărturisit Andreea Ignat.

Citit 6501 ori Ultima modificare Vineri, 23 Februarie 2018 00:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.