Se depun CANDIDATURILE pentru conducerea Uniunii Scriitorilor

Se depun CANDIDATURILE pentru conducerea Uniunii Scriitorilor
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Filialele Uniunii Scriitorilor din România (USR) organizează Adunări Generale Ordinare. Cu această ocazie, pe 27 aprilie, de la 12,30 la sediul din str. Labirint, nr. 1, vor avea loc alegeri pentru funcţia de preşedinte al filialei, motiv pentru care candidaturile trebuie să fie depuse din timp – aflăm din convocatorul trimis către membri de către conducerea filialei Sud - Est. Pe ordinea de zi figurează: alegerea preşedintelui USR pentru mandatul 2018-2023 şi, pentru aceeaşi perioadă, alegerea preşedintelui Filialei, a Comitetului de Conducere al Filialei şi a reprezentantului acesteia în Consiliul USR.

„Toţi candidaţii la funcţia de Preşedinte USR ale căror candidaturi au fost validate de Comisia de Monitorizare a Alegerilor pot participa, pentru a-şi susţine candidatura, la Adunarea Generală a Filialei.”

Persoanele (numai membri ai Filialei) care doresc să candideze la preşedinţia acesteia, îşi pot depune candidaturile la secretariatul Filialei din str. Labirint nr. 1, până pe 27 martie, ora 12,00. „Candidaturile trebuie semnate în original şi depuse personal. Candidaturile nedepuse în termen nu vor fi luate în considerare”, aflăm din aceeaşi sursă. Procesul de vot pentru conducerea locală se va închide în aceeaşi zi de 27 aprilie, iar cel pentru preşedinţia pe ţară „se vor consemna într-un proces-verbal întocmit de Comisia de Monitorizare a Alegerilor, la data de 5 mai 2018, în cadrul Consiliului USR”.

Citit 1782 ori Ultima modificare Joi, 22 Februarie 2018 03:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.