Invitaţie la o "Călătorie spre centrul Pământului"

Invitaţie la o "Călătorie spre centrul Pământului"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 29 aprilie, de la ora 10,30 actorii Teatrului "Gulliver" vă aşteaptă la o "Călătorie spre centrul Pământului", marca Jules Verne. Spectacolul, care se va juca în sala Teatrului Dramatic "Fani Tardini", este regizat de Radu Dinulescu. Vă vor fi tovarăşi de aventură actorii Adina Ariton, Elena Marin, Gina Geru, Ramona Păuc, Marian Sterian.

Scenografia, animaţia 3D şi muzica îi aparţin artistului belgian Armand Richelet, iar construcţia păpuşilor a fost realizată de Vlad Tănase.

Doi oameni şi o călăuză încearcă să ajungă, prin craterul unui vulcan, direct în centrul ”incandescent” al pământului, în ciuda tuturor teoriilor ştiinţifice. Un subiect pasionant, plin de posibilităţi, pentru un spectacol de teatru care îmbină tehnica cinematografului 3D cu poezia spectacolului viu, cu păpuşi şi obiecte. O experienţă unică, prima de acest gen din lume, un spectacol la modă care poate satisface gusturile tuturor generaţiilor. O colaborare inedită între trupa de actori a Teatrului Gulliver din Galaţi cu regizorul Radu Dinulescu şi cineastul belgian Armand Richelet-Kleinberg, cel care semnează animaţia 3D stereoscopică, realizarea filmului, muzicii şi a coloanei sonore.

Spectacolul s-a jucat în luna martie 2017 la Festivalul Izmir International Puppet Days din Turcia.

Citit 949 ori Ultima modificare Joi, 26 Aprilie 2018 15:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.