Maria Crăciun va cânta la Sala Palatului

Maria Crăciun va cânta la Sala Palatului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Micuţa interpretă participă la Concertul extraordinar al lui Mihai Constantinescu, cântând cu Mirabela Dauer *

„Ce mai face copilul nostru minune?”, ne-au întrebat cititorii noştri curioşi să afle unde mai cântă Maria Crăciun. Le răspundem că întâi de toate Maria merge la şcoală, fiind elevă a Liceului de Artă „Dimitrie Cuclin” din Galaţi.

Când este acasă are în grijă (alături de mama sa) pregătirea Cristinei, sora ei prin alianţă - un copil care de câţiva ani creşte în casa familiei Crăciun - fiind luată în ocrotire  de la un centru de plasament.

De curând, Maria a participat la Bucureşti la unul dintre evenimentele importante ale vieţii muzicale româneşti: lansarea albumului „Pentru inima mea”, în interpretarea  Mirabelei Dauer.

„M-am bucurat nespus de toate invitaţiile marii noastre artiste, ne-a spus Maria Crăciun. Mă rog ca bunul Dumnezeu să o aibă în pază şi să ne bucure cu vocea sa, cu prezenţa sa agreabilă”.

Semn că nu se dezmite, Mirabela Dauer a continuat şi continuă să o invite pe Maria Crăciun să ia parte la marile momente din viaţa sa de artist ales.

Mai nou, duminică, Maria noastră va cânta la Sala Palatului din Bucureşti, alături de Mirabela Dauer, la Concertul extraordinar  prilejuit de cei 40 de ani de cântec în viaţa lui Mihai Constantinescu - un alt artist care, de asemenea, ne-a înseninat copilăria, tinereţea şi  maturitatea.

Cei care ajung duminică în Capitală şi doresc să participe la spectacolul de la Sala Palatului trebuie să aibă în vedere că spectacolul va începe la ora 16.00 şi că are invitaţi nume mari ale muzicii uşoare româneşti, între care îl reţinem şi pe cel al Corinei Chiriac.

Artişti care, la vârsta Mariei nostre,  au trăit şi au crescut în apropierea unor mari interpreţi, mari compozitori  şi care la rândul lor, astăzi, dau o şansă copiilor cu voci de aur ca să le stea alături şi să se împărtăşească din experienţa lor.

Şi ce frumos este când prieteniile între generaţiile de artişti se înfiripă pe aripi de cântec românesc.

Citit 627 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.