Întâlnire cu Motanul Încălţat, la Gulliver

Întâlnire cu Motanul Încălţat, la Gulliver
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Noua stagiune de spectacole pentru copii s-a deschis la Teatrul Gulliver. Cei mici sunt aşteptaţi în lumea fascinantă a poveştilor, alături de părinţi şi bunici, în fiecare duminică, începând cu ora 10,30. În acest sfârşit de săptămână, actorii păpuşari vor aduce pe scenă povestea „Motanul Încălţat”, adaptată şi regizată de Daniel Stanciu.

„Motanul Încălţat" este un spectacol modern, alert, plin de culoare şi ritm, jucat cu talent şi suflet de către actorii Ramona Păuc, Gina Geru, Adina Ariton, Eduard Şişu, Marian Sterian, Aurelian Iorga şi Andrei Dombrovschi. Pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei, s-a apelat şi la tehnica proiecţiei digitale, realizată de Marin Fagu, care se completează armonios cu scenografia Ioanei Tudor, ce aduce în faţa copiilor masca şi păpuşa.

Montarea de la Gulliver va arăta tuturor că visurile se pot împlini, chiar şi atunci când părinţii nu mai sunt cu tine, fraţii mari şi răi moştenesc toată averea, iar tu rămâi singur, doar cu un motan. Esenţa fiecărei întâmplări este un mesaj, iar caracterul fiecărui personaj câştigă expresivitate prin caricaturizare.

Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Acestea pot fi cumpărate atât online, accesând link-ul https://bilete.teatrul-gulliver.ro, cât şi de la sediul teatrului (în incinta Teatrului Dramatic „Fani Tardini”), cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei.

Citit 1030 ori Ultima modificare Joi, 13 Septembrie 2018 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.