Fernando Mihalache, unul dintre cei mai titraţi acordeonişti

Fernando Mihalache, unul dintre cei mai titraţi acordeonişti
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Acordeonistul Fernando Mihalache, însoţit de două instrumente deosebit de spectaculoase, rar prezente pe scenele clasice ale României: acordeon şi bayan, va susţine două concerte în judeţul Galaţi în cadrul ediției a VI-a a Turneului Muzica Palatelor României.

Concertele vor avea loc sâmbătă 29 septembrie, de la ora 18,00, la Palatul Cincu din Tecuci şi duminică 30 septembrie, de la ora 17,00, la Palatul Episcopal din Galaţi.

Intrarea la concertul de la Tecuci este liberă şi se face în limita locurilor disponibile, iar pentru recitalul de la Galaţi puteţi solicita invitaţii fie la tel: 0236.413.000, fie pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Fernando Mihalache este unul dintre puţinii interpreţi români ai acordeonului care au reuşit să pătrundă pe scenele de concert. A obţinut titlul de doctor în muzică la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti în anul 2011. Calităţile sale remarcabile îi permit să abordeze o mare varietate de genuri şi stiluri muzicale – o recunoaştere a acestui fapt constituind-o prezenţa sa pe scena Festivalului George Enescu, a Festivalul Jazz Blues&More,“The Sound of Spring” etc.

Citit 1676 ori Ultima modificare Joi, 13 Septembrie 2018 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.