”Frumoasa şi Bestia”, la Teatrul ”Gulliver”

”Frumoasa şi Bestia”, la Teatrul ”Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 28 octombrie, de la ora 10,30, copiii, dar şi părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi de păpuşarii de la Teatrul "Gulliver" la o întâlnire cu "Frumoasa şi Bestia". Vor da viaţă poveştii actorii: Ramona Păuc, Ionuţ Negrişanu, Gina Geru, Elena Marin, Adina Ariton, Eduard Şişu, Marian Sterian şi Aurelian Iorga.

"Frumoasa şi Bestia" este o poveste foarte îndrăgită de copii, care nu putea să lipsească din repertoriul teatrului. Spectacolul este o lecţie de devotament şi sacrificiu pe care fiica cea mică îl face pentru tatăl său, Bernardo. Aceasta acceptă să se ducă la palatul Bestiei, pentru a-şi salva tatăl, care furase un trandafir din grădina monstrului cu chip de om şi trup de fiară, drept cadou pentru fiica sa. Ajunsă la palat, Frumoasa va reuşi să îndrăgească de această arătare, care, dincolo de înfăţişarea sa grotescă, ascundea un suflet cald şi sensibil. Şirul întâmplărilor desfăşurate la palatul fermecat ne conduc într-o ingenuă poveste de dragoste dintre cei doi. Bestia fusese de fapt un prinţ fermecat de o vrăjitoare care dorea să se răzbune pentru că frumosul prinţ îi respinsese cererea în căsătorie. Vraja aceasta nu se va desface decât atunci când o fecioară va consimţi să îi devină soţie. Frumoasa se va îndrăgosti de Bestie şi, pentru a-l salva de la moarte, acceptă să se căsătorească cu ea. Vraja se desface şi copacii din pădure devin iarăşi ce au fost, adică Regele, Regina şi supuşii lor, iar Bestia redevine prinţul cel frumos.

Biletele se pot achiziţiona online, accesând linkurile http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea Program - Cumpără bilete online, sau se pot procura de la sediul teatrului. Preţul biletelor este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 1578 ori Ultima modificare Joi, 25 Octombrie 2018 16:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.