Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

"Tom Degeţel" îşi aşteaptă micii spectatori la Teatrul Dramatic "Fani Tardini", duminică, 18 noiembrie 2018, de la ora 10,30, pentru a depăna împreună povestea sa. Vor da viaţă personajelor actorii  de la "Gulliver": Vlad Ajder, Gina Geru, Elena Marin, Eduard Şişu, Marian Sterian, Nicole Lungu, Adina Ariton, Ramona Păuc, Aurelian Iorga.

După un debut încununat de succes pe scena Festivalului "Gulliver", unde a câştigat, la ediţia din 2005, Premiul special al juriului, frumoasa poveste a lui Tom Degeţel, montată de teatrul gălăţean, nu numai că a cucerit sufragiile publicului din România, dar a făcut aproape 10.000 de spectatori în doar şapte zile, într-un turneu efectuat în 2007 de trupa teatrului la Istanbul, Bilecik şi Eschişehir, în Turcia. Tom Degeţel, pus în scenă de Daniel Stanciu, este un spectacol extrem de viu, plin de haz şi nerv. Scenografia foarte sugestivă semnată de Delia Ioaniu lasă publicului tânăr posibilitatea de a fi mai uşor antrenat în acţiunea ale cărei momente sunt frumos subliniate de muzica inspirată a lui Dan Bălan. Spectatorii, mici şi mari, sunt captivaţi şi prinşi în vârtejul minunatelor aventuri ale unui personaj cunoscut în lumea întreagă.

Citit 530 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2018 19:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro