Mircea Vintilă, Fără Zahăr şi Laurenţiu Cazan, la ”Danube Folk Festival”. Concerte GRATIS, în Grădina Publică

Mircea Vintilă, Fără Zahăr şi Laurenţiu Cazan, la ”Danube Folk Festival”. Concerte GRATIS, în Grădina Publică

Fără Zahăr va cânta la Danube Folk Festival
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului "Folk la Dunăre", organizat de Teatrul Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard" se va desfăşura în perioada 7-9 iunie, începând cu ora 20,00, în fiecare seară. În acest an, intrarea la festival este liberă.

Pentru prima dată, evenimentul se va desfăşura în Grădina Publică, care va deveni, în acest sfârşit de săptămână, spaţiu de artă folk. Timp de două zile vor concerta la Galaţi artişti consacraţi ai genului, precum: Cristi Corcioveanu, Daniel Iancu, Mircea Vintilă (vineri, 7 iunie) Raul Cârstea, trupa Fără Zahăr şi Laurențiu Cazan (sâmbătă, 8 iunie).

În a treia zi, duminică, 9 iunie, a fost programat un concert special susţinut de soliştii de Revistă ai Teatrului, pentru a serba împreună, într-o atmosferă cu totul diferită anul acesta, Zilele Galaţiului.

Doi în unu: folk şi pizza

În același timp cu Festivalul "Folk la Dunăre", gălăţenii se vor putea putea delecta cu gustul savuros de pizza după reţete şi ingrediente autentice italiene, cu deserturi şi băuturi, pentru  un start de vară perfect. Toate acestea pentru că, în acelaşi loc şi în aceeaşi perioadă, de vineri până duminică, se va desfăşura şi prima ediţie a Pizza Fest.

Cu o ureche către trecut și cu un ochi spre viitor, festivalul "Folk la Dunăre" sau "Danube Folk Festival" s-a ţinut de patru ani în luna iunie, anul acesta ajungând la cea de-a cincea ediție.

Muzica folk este una de suflet pentru români, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul şi linia melodică. Publicul de toate vârstele se regăseşte cu uşurinţă în muzica folk şi participă cu totul la spectacole, ceea ce transformă concertele în stări adevărate.

Citit 3891 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Iunie 2019 00:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro