Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi organizează, în perioada 14-15 iunie, Festivalul Naţional Studenţesc de Teatru Contemporan "ActFest", ediţia a VII-a. Festivalul se desfăşoară sub formă de competiţie, la care participă trupele de teatru afiliate caselor de cultură studenţeşti din ţară.

Vor fi jucate texte scrise de studenţi (piesă de teatru, scenetă, monolog), prezentate în concurs sub formă de spectacol de către trupe de teatru din următoarele centre universitare: Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi, Piteşti şi Ploieşti.

Evenimentul va începe vineri, 14 iunie, de la orele 15,00, şi se desfăşoară în sala de spectacole, sala Studio şi sala Casa Veche a Casei de Cultură a Studenţilor Galaţi.

Intrarea este liberă.

Citit 544 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2019 01:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro