Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Gălăţenii sunt aşteptaţi la o comedie muzicală, "O familie trăsnită", în regia lui Victor Zaharia, pe muzica unuia dintre cei mai titraţi compozitori gălăţeni, Dan Eugen Drăgoi. Spectacolul va avea loc sâmbătă, 22 iunie, începând cu ora 20,00, în Grădina de vară a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "N. Leonard".

"După 30 de ani, reluăm titlul în repertoriul teatrului, de această dată pe un text adaptat şi actualizat. Le propunem gălăţenilor un spectacol relaxant, în care situaţiile de tip quiproquo se împletesc perfect cu replicile spontane, pline de haz ale personajelor", spune Teodor Niţă, directorul instituţiei.

Vor da glas şi viaţă personajelor artişti îndrăgiţi: Mariana Pisică, Adina Lazăr, Ionuţ Negrişanu, Paul Buţa, Mitică Belciugan, Isabela Oancea, Cristina Vasopol, Mihail Anton.

Regizorul Victor Zaharia o recomandă ca pe o comedie pentru toate vârstele: "Deşi este cvasinecunoscut, am fost surprins să descopăr în textul lui George Mihalache o structură şi un ritm de vodevil autentic, cu o listă de personaje compusă din cupluri de îndrăgostiţi, personaje ciudate şi servitori agili. Demersul nostru artistic a constat în a adapta şi reinterpreta scenariul în stilul şi viteza comediei americane de la mijlocul secolului al XX-lea. Suntem norocoşi să îl avem ca autor al muzicii pe Eugen Dan Drăgoi, care ne-a oferit melodii complexe şi memorabile în acelaşi timp", spunea regizorul, la premiera spectacolului.

Citit 817 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2019 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.