O pădure... empatică pe simezele Capitalei

O pădure... empatică pe simezele Capitalei
La microfon, Tudor Şerban
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Artistul plastic gălăţean Tudor Şerban, îndrăgit tocmai pentru pasiunea sa de a experimenta, apreciat pentru arta desenului său, va fi prezent printr-o expoziţie personală de grafică, deschisă chiar în Capitală, într-un spaţiu cu prestigiu: Galeria „Simeza”, de pe bulevardul General Gheorghe Magheru, nr. 20.

Vernisajul, cu intrare liberă, va avea loc luni, 19 august 2019, orele 19,00. Expoziţia sa, intitulată, cu metaforă, „Pădure de empatii”, cu o ofertă generoasă, ce cuprinde 30 de lucrări, va fi deschisă între 19 şi 30 august.

„Îmi place să accesez spaţiul transcedental al subconştientului, sau al visului, acestea revelându-mi un univers plin de mister. Compun uneori structuri atipice utilizând personaje”, spune autorul, care desenează acum trei personaje: „o bunică, o simonă şi un eu”. O trimitere evidentă la superba carte de versuri a poetei gălăţene, parcă din Ţara Minunilor, Simona Toma – „o simonă”.

Dr. Tudor Şerban este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Galaţi, este lector la Catedra de Pictură a Universităţii „Dunărea de Jos”. Este şi autor de benzi desenate.

Citit 2026 ori Ultima modificare Duminică, 18 August 2019 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.