CRONICĂ DE CENACLU | O atmosferă delicioasă

CRONICĂ DE CENACLU | O atmosferă delicioasă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Anca Șerban Gaiu a început o nouă piesă de teatru. Până vineri, ziua lecturii, ai fi zis că nici nu știa  dacă va scrie poezie, proză sau teatru. A lăsat inspirația să decidă. Și a început foarte bine! Așteptăm cu drag continuarea, începutul a câștigat prin naturalețe, verosimilitate și umor.

Mi-a adus aminte de „Jocul de-a vacanța” de Sebastian. Stăpânești textul. Să vedem ce va ieși până la final. E antrenant, pare interesant. Aș fi vrut să ascult mai mult. (Gabriel Gherbăluță)

Atmosferă delicioasă, extraordinară. Dialogul foarte bun, firesc. Mă invită în sufletul și în relația lor. Jocul e o reușită, relația cum se desfășoară între cei doi. Merită un final. (Carmen Neacșu)

Stăpânește bine arta dialogului. Vreau să aud continuarea. O așteptăm și la teatru. (Ioan Gh. Tofan)

E bine că a intrat direct în poveste. Eram deja acolo. Pare o piesă de dat pe gură, cum spun actorii. Nu trebuie decor. (Iulian Mardar)

M-a frapat cât de indecis e soțul și cum renunțase la obiceiurile vechi. Îmi aduce aminte de Antipa din „Lumea în două zile” a lui Bălăiță. Mi-a plăcut finalul foarte mult. Oamenii pe care îi iubim trebuie lăsați liberi. (Alina Neculachi)

Am observat niște replici ca un ping-pong. E ca și cum ai sta la masă. Mingea e imprevizibilă, dar jucătorii știu să o paseze bine. (Violeta Bobe)

Vineri, 11 octombrie, orele 18,30, la sediul „Viața liberă”, ne va citi poezie Gabriel Gherbăluță.

Citit 1386 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 13:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.