Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În cadrul Festivalului Internațional "Leonard" - ediția a XVI-a, desfășurat în perioada 2 noiembrie - 8 decembrie, Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați a pregătit surprize pentru publicul spectator.
În fiecare săptămână, instituția va organiza concursuri online pe pagina de Facebook, care vor consta în adresarea de întrebări ce vor viza informații despre spectacolele respective, ale căror răspunsuri corecte vor aduce câştigătorului o invitație de două persoane. Pentru a câștiga o invitație, spectatorul trebuie să dea Like și Share la pagina de Facebook a instituției, Follow pe pagina de Instagram a instituției, dar și un comentariu cu răspunsul corect și cu numele persoanei care îl va însoți la spectacolul ales. Câștigătorul va fi ales prin sistemul www.random.org și va fi anunțat cu cel puțin o zi înainte de spectacol, pe pagina de Facebook a teatrului şi își poate ridica invitația de la casierie.
De asemenea, Liricul gălăţean va oferi vouchere cadou care constau în câte o ședință de masaj la centrul terapeutic de masaj Art Therapy. Voucherele vor fi oferite pentru fiecare spectacol din cadrul Festivalului Internațional "Leonard", cu excepţia concertului lui Tudor Gheorghe. Informații suplimentare despre tombola voucherelor cadou pot fi obținute accesând regulamentul tombolei, publicat pe www.naeleonard.ro/interes-public.

Citit 943 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 17:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro