Invitaţii gratuite şi vouchere cadou, la Festivalul ”Leonard”

Invitaţii gratuite şi vouchere cadou, la Festivalul ”Leonard”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În cadrul Festivalului Internațional "Leonard" - ediția a XVI-a, desfășurat în perioada 2 noiembrie - 8 decembrie, Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați a pregătit surprize pentru publicul spectator.

În fiecare săptămână, instituția va organiza concursuri online pe pagina de Facebook, care vor consta în adresarea de întrebări ce vor viza informații despre spectacolele respective, ale căror răspunsuri corecte vor aduce câştigătorului o invitație de două persoane. Pentru a câștiga o invitație, spectatorul trebuie să dea Like și Share la pagina de Facebook a instituției, Follow pe pagina de Instagram a instituției, dar și un comentariu cu răspunsul corect și cu numele persoanei care îl va însoți la spectacolul ales. Câștigătorul va fi ales prin sistemul www.random.org și va fi anunțat cu cel puțin o zi înainte de spectacol, pe pagina de Facebook a teatrului şi își poate ridica invitația de la casierie.

De asemenea, Liricul gălăţean va oferi vouchere cadou care constau în câte o ședință de masaj la centrul terapeutic de masaj Art Therapy. Voucherele vor fi oferite pentru fiecare spectacol din cadrul Festivalului Internațional "Leonard", cu excepţia concertului lui Tudor Gheorghe. Informații suplimentare despre tombola voucherelor cadou pot fi obținute accesând regulamentul tombolei, publicat pe www.naeleonard.ro/interes-public.

Citit 1716 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.