Cafenea filosofică, pe 1 decembrie

Cafenea filosofică, pe 1 decembrie

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Studenţii, elevii şi toţi gălăţenii interesaţi de discuţii mai puţin facile sunt aşteptaţi pe 1 decembrie, de la ora 19,00, la 55 Pub, la "Cafeneaua filosofică". Tema este "Filosofie şi viaţă", iar moderator va fi profesor dr. Doru Căstăian, alături de Viorel Rotilă şi Silvian Andrei Grecu. Invitatul serii va fi prof. dr. Liviu Iulian Cocei. "Formatul e provocator: pe de o parte, încercăm să creăm un mediu relaxat, în care să ne bucurăm de o discuţie liberă, pe de alta dorim să menţinem standardele de profunzime şi de rigoare intelectuală, făcând subiectul accesibil", a povestit Doru Căstăian.

Citit 1414 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2019 17:26

1 comentariu

  • postat de UN CREDINCIOS SMERIT Vineri, 29 Noiembrie 2019 19:46 5.13.135.*** Link la comentariu
    2
    1

    VIN SI PREOTEI LA ACEST EVENIMENT???AR FI ENERVANT SA VEZI CUM UNII IL INTERPRETEAZA PE HEGEL!!!DACA STIU DOMNIILE LOR ,PREOTII,CINE A FOST ACEST GENIU AL FILOSOFIEI LUMII!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!DOMNULUI CASTAIAN,UN SIMPATIC SI VALOROS COLEG DE BREASLA ,CU ANI IN URMA,SUCCES DEPLIN,IAR CAND VA VEDEA CA PROSTIA INFINITA SE ITESTE DIN MINTILE TULBURI ALE UNORA INFESTATI DE BIGOTISM,SA-I TAXEZE FARA RETICENTE ,FILOSOFIA ADEVARATA ESTE UNA SI RELIGIA ATAT DE DEPASITA DE STIINTA SI TIMP,ESTE ALTA!!!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro