O sâmbătă cu fantome de tot râsul, la Muzical

O sâmbătă cu fantome de tot râsul, la Muzical
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sfârşit de săptămână cu haz, muzică şi antren pentru gălăţenii de toate vârstele. Sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 18,00, la Teatrul Național de Operă și Operetă „N. Leonard” va avea loc o nouă reprezentaţie a spectacolului muzical de divertisment "Curs de fantomodele".

Comedia este regizată de un maestru al râsului, Paul Buţa, care joacă şi în spectacol. Textul savuros îi aparține gălăţeanului Petronel Vizitiu, colaborator al fostului supliment umoristic al ziarului Viața liberă, „Buzunar”, iar coregrafia este realizată de binecunoscutul coregraf Edi Stancu, colaborator al multor televiziuni din țară. Scenografia îi aparţine Lăcrămioarei Dumitraşcu, o artistă din Constanţa, premiată la Festivalul de Comedie de la Galaţi, cunoscută pentru inventivitatea și realizările deosebite pe scena Teatrului Dramatic gălățean şi la alte teatre din ţară. Spectacolul îmbină stiluri muzicale diferite, de la burlesc la folclor, de la musical la funk-jazz, reușind să surprindă prin dinamism, energie și noutate.

Actuala echipă a revistei va aduce o nouă viziune interpretativă asupra spectacolului prin evoluțiile actorilor: Florentina Andronic, Adina Lazăr, Viorica Mărăndici, Andrei Ardeleanu, Paul Buța, Costel Donose, Alexandru Tatu și a soliștilor: Cristina Isabela Ionașcu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Vasopol și Anton Mihail, împreună cu baletul teatrului și orchestra revistei, sub conducerea dirijorului Nicolae Mantu.

Prețul biletului pentru acest spectacol este de 21,6 lei. Biletele pot fi achiziționate online la www.blt.ro/curs-de-fantomodele sau de la casieria de bilete a teatrului (telefon 0236.465.599).

Citit 1312 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2020 19:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.