Peripeţii cu ”Motanul Încălţat”

Peripeţii cu ”Motanul Încălţat”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La Teatrul "Gulliver", o nouă porţie de poveste îi aşteaptă pe cei mai mici dintre spectatori duminică, de la ora 10,30 -  "Motanul Încălțat" și ale lui palpitante peripeții.

Cunoscuta poveste, în adaptarea și regia lui Daniel Stanciu, surprinde prin expresivitate și vivacitate. Montarea de la "Gulliver" demonstrează tuturor că visurile se pot împlini, chiar şi atunci când părinţii nu mai sunt cu tine, fraţii mari şi răi moştenesc toată averea, iar tu rămâi singur, doar cu un motan.

„Motanul Încălţat" este un spectacol modern, alert, plin de culoare şi ritm, adăugând, pe lângă mijloacele clasice ale animaţiei, şi tehnica proiecţiei digitale, realizată de Marin Fagu. Scenografia Ioanei Tudor completează armonios întreg ansamblul reprezentației.

Spectacolul se remarcă şi prin jocul actorilor: Ramona Păuc, Gina Geru, Adina Ariton, Eduard Șișu, Marian Sterian, Aurelian Iorga şi Andrei Dombrovschi.

Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Citit 1925 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2020 18:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.