Trei piese despre iubire şi descoperirea sinelui, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați. PROGRAM

Trei piese despre iubire şi descoperirea sinelui, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați. PROGRAM
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăvara începe cu spectacole calde, despre iubire și descoperire de sine, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați.

Vineri, 28 februarie, la ora 19,00, la Sala Studio este programat spectacolul „Almost, Maine”. Piesa dramaturgului american John Cariani, în montarea conf. univ. dr. Radu Horghidan, este spectacolul de licență al anului III Actorie al Facultății de Arte din cadrul Universității „Dunărea de Jos”. În distribuție, studenții: Marius Avramescu, Mihai Cerneanu, Alexandru Tăzlăoanu, Andrei Ardeleanu, Georgiana Răpcianu, Gabriela Bîzgan, Irina Manoli, Paula Cebotari, Mihaela Latu și Daniela Bădiceanu. 

Sâmbătă, 29 februarie, la ora 19,00, se joacă spectacolul „Uluitoarele numere de singurătate ale lui Edward Gant”, de Anthony Neilson, în regia lui Dragoș Alexandru Mușoiu. În distribuție: Cristian Gheorghe, Oana Mogoș, Ionuț Moldoveanu și Vlad Volf. 

Duminică, 1 martie, tot de la ora 19,00, este programat spectacolul „MaMe”, o creație colectivă în regia lui Cristian Ban. În distribuție: Svetlana Friptu, Radu Horghidan, Ana Maria Ciucanu, Ionuț Moldoveanu, Elena Anghel, Ștefan Forir, Oana Mogoș și Răzvan Clopoțel.

Biletele online pentru această reprezentație sunt epuizate, iar spectatorii interesați mai pot găsi locuri doar la casa de bilete din Domnească 59. 

Biletele pentru reprezentațiile programate vineri și sâmbătă pot fi achiziționate online de pe bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete.

 
Citit 2139 ori Ultima modificare Joi, 27 Februarie 2020 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.