Prima expoziţie personală a Ioanei David

Prima expoziţie personală a Ioanei David
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A devenit tradiţie pentru familia David Sava ca ziua de naştere să fie marcată printr-un eveniment în care publicul primeşte un dar din partea sărbătoritului.

Dacă David Sava le-a oferit gălăţenilor iubitori de frumos o expoziţie şi o prezentare de modă, nici fiica sa, Ioana David, nu se lasă mai prejos.

La numai 17 ani, abia împliniţi săptămâna aceasta, adolescenta îşi va vernisa prima expoziţie personală, astăzi, 26 februarie, începând cu ora 19 la Muzeul de Artă Vizuală din Galaţi. 

Elevă la Liceul de Artă „D. Cuclin”, Ioana David deţine în prezent mai multe premii la concursurile naţionale de pictură, dar şi la competiţiile de interpretare la pian.

Evenimentul de astăzi apare după participarea la mai multe expoziţii de grup şi la tabere de creaţie.

Este elevă la clasa de pictură a tatălui său şi moşteneşte de la acesta gustul pentru frumos, dorinţa de a se exterioriza prin intermediul artelor, o deosebită tehnică picturală, altfel spus, mult talent, dar seriozitate şi putere  de muncă.

Cu convingerea că s-a născut într-o zodie norocoasă, ca de altfel tot ceea ce poartă marca „ David Sava”, îi urăm „La mulţi ani!” şi împliniri pe toate planurile.

Citit 1118 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.