Online, două poveşti clasice la ”Gulliver”

Online, două poveşti clasice la ”Gulliver”
Scenă din "Ursul păcălit de vulpe"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul “Gulliver” continuă seria activităților și spectacolelor în mediul online și în această perioadă, dorind să păstreze vie conexiunea cu publicul, chiar dacă momentan acest lucru este posibil doar în mediul virtual.

O poveste nouă este difuzată în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 20,00, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/TeatrulGulliver/, prin intermediul simpaticelor personaje Plic și Ploc, la "Căsuţa cu poveşti". Este un proiect inițiat special în această perioadă de izolare, sub coordonarea lui Aurelian Iorga, în colaborare cu Ramona Păuc și implementat cu ajutorul Școlii de Film și Televiziune din Galați. 

În fiecare sâmbătă, de la ora 10,30, se desfăşoară online Atelierul de creație cu Ramona și Aiurel, unde copiii sunt aşteptaţi să-şi pună în valoare creativitatea. 

Nu lipsesc, bineînțeles, nici spectacolele difuzate săptămânal online. Vineri, 8 mai, de la ora 18,00, mari şi mici sunt aşteptaţi pe pagina de Facebook a teatrului, unde va fi transmis online spectacolul "Ursul păcălit de vulpe", iar duminică, 10 mai, de la ora 10,30, va fi transmis spectacolul "Punguţa cu doi bani".

Toate activitățile și spectacolele online sunt disponibile și pot fi accesate gratuit pe pagina de facebook a instituţiei.

 
Citit 1163 ori Ultima modificare Vineri, 08 Mai 2020 03:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.