Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

O nouă oportunitate modernă şi comodă este oferită acum cititorilor cu permis cu intrare (acum virtuală!) la Biblioteca Judeţeană „V. A. Urechia”, o şansă deschisă pentru realizarea de studii şcolare, universitare sau lucrări ştiinţifice, necesare şi cercetătorilor, studenţilor şi profesorilor, celor care, odată cu „îngheţarea” accesului în sălile de lectură ale bibliotecilor după aplicarea regulilor stricte de izolare în lupta împotriva pandemiei, nu puteau accesa documentele din colecţiile instituţiei de cultură. Astfel, aflăm de la şefa Serviciu Relaţii cu Publicul, Florina Diaconeasa, că, pentru „a-i sprijini în orice condiţii” pe cititorii săi, Biblioteca le vine în întâmpinare acestora, oferind acces on line la materiale şi informaţii scanate. Astfel, mai întâi poate fi accesat catalogul on line al Bibliotecii, pe adresa: http://193.231.136.4/opac/advancedsearch, pentru identificarea materialelor necesare. Apoi, se va trimite un email pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină: numele şi prenumele, numărul permisului de intrare la bibliotecă şi materialele documentare necesare – în limita a zece pagini scanate. „Solicitările vor fi rezolvate în cel mai scurt timp posibil, iar documentele vor fi trimise prin email”, aflăm din aceeaşi sursă.

Citit 445 ori Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 12:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro